Haaga-Helia solmi partnerisopimuksen Roschierin kanssa

Roschier ja Haaga-Helia allekirjoittivat partnerisopimuksen Pasilan kampuksella 13.10.

Roschier & Haaga-Helia
Uutinen

Body

Roschier on pohjoismaiden johtava asianajotoimisto, jolla on toimipisteet Suomessa ja Ruotsissa. Roschier tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia ja laajoja lakipalveluja yhtiön arvojen mukaisesti; asiakaslähtöisyyden, ammattitaidon, etiikan ja tiimityön kautta.

Partnerisopimus solmittiin Pasilan kampuksella 13.10. ja sopimuksen allekirjoittivat Haaga-Helian Minna Hiillos ja Roschierin Sofia Lehmuskallio.

Roschier haluaa tukea toimintojaan erityisesti Haaga-Helian hallinnollisen osaamisen asiantuntijoiden avulla ja mahdollistaa näin liiketoimintaansa ja tukea sen parasta mahdollista laatua. Roschier tulee näkymään yhteistyön tiimoilta Haaga-Helian kampuksella, ja yhdessä tullaan innovoimaan myös muita uusia tapoja toteuttaa yhteistyötä ja jakaa kokemuksia, sekä edistää työelämän ja opintojen välistä yhteyttä.

Haaga-Helian opiskelijat ovat jo entuudestaan tuttuja Roschierilla, ja yrityksen nykyinen assistenttitiimi koostuukin merkittäviltä osin Haaga-Helian alumneista, jotka ovat aloittaneet Roschierilla harjoittelijoina. Myös tällä hetkellä yrityksessä on Haaga-Helian opiskelija harjoittelussa.

– Haluamme jatkaa tiivistä yhteistyötä, yhteydenpitoa ja näkyvyyttä Haaga-Helian ja Roschierin välillä systemaattisella tavalla, erityisesti assistenttirooleihin mahdollistavan koulutusohjelman muuttuessa, Lehmuskallio kertoo.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi