Haaga-Helia Online on avattu

​​​​​​​Haaga-Helia monipuolistaa koulutustarjontaansa kaupallisilla opintokokonaisuuksilla lanseeraamansa Haaga-Helia Online -alustan kautta.

Haaga-Helia Online
Uutinen

Body

– Tavoitteena on tarjota entistä monipuolisempaa ja joustavampaa koulutusta yrityksille ja liike-elämän asiantuntijoille, samoin kuin partnerikorkeakouluille, Suomessa ja ympäri maailmaa, toteaa myyntipäällikkö Ari Björkqvist.  

Haaga-Helia tarjoaa alustalla laaja-alaisia ja syventäviä opintokokonaisuuksia, jotka sisältävät digitaalisia oppimismateriaaleja, tehtäviä, testejä ja oheismateriaalia. Kaikki opintokokonaisuudet voi suorittaa omassa tahdissa, joten ne sopivat erityisen hyvin työn ohella suoritettaviksi. Osallistuja saa suoritetusta kokonaisuudesta sertifikaatin, jota hän voi käyttää esimerkiksi uuden työpaikan haussa tai mahdollisissa korkeakouluopinnoissa. Alustan kautta Haaga-Helia vastaa omalta osaltaan osaamisen kehittämisen haasteeseen työelämässä.

Haaga-Helia Onlinessa on aluksi tarjolla neljä opintokokonaisuutta: Hospitality law, Video marketing for hospitality business, Social selling ja Artificial intelligence in modern business. Tarjonta laajenee kuluvan vuoden aikana kattamaan monipuolisemmin Haaga-Helian osaamisalueita. Touko-kesäkuussa tarjolle tulee noin 20 uutta opintokokonaisuutta teemoista kuten palvelumuotoilu, elämysmuotoilu, brändin rakentaminen, hybriditapahtumien suunnittelu sekä lisäarvon rakentaminen palveluliiketoiminnassa.

Haaga-Helia Online on suunniteltu koulutuksen vientitarpeisiin osaksi suomalaisen osaamisen myyntiä. Kaikki opintokokonaisuudet ovat englanniksi. Kaupallisen johtajan Jouni Ahosen mukaan Haaga-Helia tulee käyttämään uusia opintokokonaisuuksia myös koulutusviennissä.

– Tämä avaa meille täysin uusia yhteistyömahdollisuuksia maailmalla.

 

Voit tutustua Haaga-Helia Onlineen tästä linkistä.

Ota yhteyttä
Jouni
Ahonen
projektijohtaja, AMK Kiina-verkosto
+358 294471771
jouni.ahonen@haaga-helia.fi