GRENKE on Haaga-Helian uusi partneri

GRENKE on kansainvälinen 33 maassa toimiva monipuolisia leasingrahoituspalveluja tarjoava yritys.

Grenke
Uutinen

Body

GRENKE tuottaa palvelua Suomessa 5 toimipaikan ja lähes 1 000 jälleenmyyjän kanssa kaiken kokoisiin asiakkaisiin. GRENKE tukee yritysten kasvua rahoittamalla yritysten irtaimen omaisuuden hankkeita.

Malin Miettinen ja Riku Jokela GRENKEltä vierailivat Pasilan kampuksella uuden partneriyhteistyön tiimoilta. He korostavat tulevan yhteistyön suurimpana tavoitteena sitä, että rahoitusala tulisi Haaga-Helian opiskelijoille tutuksi ja tietoisuus alan tarjoamista työllistymismahdollisuuksista kasvaisi opiskelijoiden keskuudessa.

Miettinen kertoo esimerkin siitä, miten opiskelijat voivat työllistyä GRENKElle:

– Siiri tuli meille kesätöihin 2018 ja jäi siitä määräaikaiselle työsopimukselle, kunnes päätti aloittaa opiskelut Haaga-Heliassa syksyllä 2019. Vuoden 2020 alusta hän liittyi meidän Apprenticeship-ohjelmaan, jolloin hän teki työtä eri tehtävissä opiskelujen ohessa. Siiri valmistuu tänä keväänä ja on meillä nykyään vakituinen työntekijä, Miettinen kertoo.

He pyrkivät luomaan Grenken ja Haaga-Helian opiskelijoiden välille sujuvan kanavan, jonka kautta he pääsevät tarjoamaan projekteja ja sekä kausiluontoisia että vakituisia työpaikkoja opiskelijoille.

– Yhtenä suurimmista ammattikorkeakouluista Haaga-Helia kiinnostaa meitä, sillä laaja kurssitarjonta palvelee myös GRENKEä. Suurin osa GRENKEn työntekijöistä omaa AMK-tutkinnon, joten siitäkin syystä Haaga-Helian opiskelijakunta on meidän kohderyhmäämme, Miettinen kertoo.

GRENKE haluaa tuoda esiin erityisesti fokusta B2B leasingrahoitusratkaisuihin pienille ja keskisuurille yrityksille, ja kertoa mitä työ tällä rahoitussektorilla pitää sisällään.