ForestifyAR-sovellus tuo luonnon kaupunkiin – Lisätyn todellisuuden sovellusta hyödynnetään Tampereen kansallispuistojen markkinoinnissa

LAB8 toteutti yhteistyössä Tampereen kaupungin, Visit Tampere Oy:n, Ekokumppanit Oy:n ja Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n kanssa NatureScope–konseptin, jolla tuodaan näkyvyyttä Tampereen kansallispuistoille ja luonto virtuaalisesti lähemmäs puistojen potentiaalisia kävijöitä.

Peura virtuaalisessa metsässä.
Uutinen

Body

Tuloksena syntyi lisättyä todellisuutta (AR) hyödyntävä mobiilisovellus ForestifyAR. Sovelluksessa katsotaan urbaania ympäristöä puhelimen kameran läpi ja lisätään kuvaan AR-elementtejä, kuten nopeasti kasvavaa metsää ja eläimiä. AR-mobiilisovelluksen avulla voidaan houkutella kaveri retkelle kansallispuistoon.

AR-prototyyppien luominen on osa LAB8:n palveluita

Haaga-Helian LAB8 -palvelukokemusten laboratorio luo elämyksiä ja on palvelukokemuksen edelläkävijä. AR-prototyypit tarjoavat uuden tavan visualisoida monimutkaisia, mutta innovatiivisia, ideoita helposti käsitettävään muotoon. ForestifyAR sovelluksen demo on ladattavissa Google Play-kaupasta ja lähipäivinä sovelluksesta on tulossa myös uusi versio, joka on entistä käyttäjäystävällisempi.

 

Kysy lisää: lab8@haaga-helia.fi

22.12.2020
Uutinen
Vuoden 2020 viimeinen LAB8-trendiraportti kurkistaa jo pandemian jälkeiseen aikaan
14.12.2020
Uutinen
Haaga-Helian LAB8-asiantuntijat palkittiin Emerald Literati -palkinnolla
10.12.2020
Uutinen
LAB8:n asiantuntijatyö esillä Tourism and Hospitality Research -julkaisussa