Folka on Haaga-Helian uusi partneri

Folkan tavoitteena on tehdä rekrytointialan yritystä tunnetummaksi opiskelijoiden keskuudessa ja auttaa heitä alkuun työelämässä jo opiskeluaikana tai valmistumisen jälkeen.

Kuvituskuva
News article

Body

Haaga-Helian uusi partneri Folka on henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa laaja-alaisesti palveluja henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja työnhakuun. Folka työllistää päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomea ja täyttää vuosittain 100 rekrytointitoimeksiantoa.

Folkan ja Haaga-Helian partnerisopimus solmittiin Pasilan kampuksella 12.10. Folkan toimitusjohtaja Heikki Lamminpää ja markkinoinnin asiantuntija Anne-Mari Kulju vierailivat kampuksella ja allekirjoittivat partnerisopimuksen.

Folka haluaa korostaa, että henkilöstövuokrausyrityksessä työskenteleminen on loistava vaihtoehto kaikkiin eri elämäntilanteisiin. Folka tarjoaa opiskelijoille koulun ohelle sopivia osa-aika- ja keikkatöitä, työharjoittelumahdollisuuksia ja opintojen loppuvaiheeseen myös vakituisia työpaikkoja eri toimialoilta.

Yhteistyön tiimoilta Folka on ehtinyt brändätä oman luokan Pasilan kampukselle ja olla mukana tradenomien UraTori-tapahtumassa. Lisäksi Folka ilmoittaa korkeakouluopiskelijoille sopivista työpaikoista aktiivisesti JobTeaserissa ja tulee pitämään kampukselle rekrytointipisteitä.

Haaga-Helia on Folkalle tuttu jo entuudestaan, sillä Folkalla työskentelee tälläkin hetkellä useita Haaga-Helian opiskelijoita ja alumneja, esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja HR:n tehtävien parissa. Folkalla on tällä hetkellä avoinna myös HR-assistenttien korkeakouluharjoittelupaikkoja.

– Sekä henkilöstö että myös opiskelijat ovat kokeneet, että Haaga-Helia on työelämälähtöinen koulu, josta saa todella kattavat ja ajantasaiset valmiudet työelämään, kertoo Folkan Anne-Mari Kulju.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi