Ensimmäiset kiinalaiset kaksoistutkinto-opiskelijat valmistuivat Aviation Business -ohjelmasta

Haaga-Helian ja Chongqingin tiede- ja teknologiayliopiston logistiikka- ja ilmailualan kaksoistutkinnon suorittaneet 54 opiskelijaa ovat saaneet tutkintotodistuksensa. Valmistujaisia vietettiin 21. kesäkuuta Chongqingissa Kiinassa.

Kuvassa puna-keltaiseen kaapuun ja hattuun pukeutunut naurava henkilö asettaa mustaa hattua mustaan kaapuun pukeutuneen nuoren päähän.
News article

Body

Nyt valmistuneet opiskelijat aloittivat Logistics Management & Aviation Business -kaksoistutkinto-ohjelmassa vuonna 2019. He ovat ensimmäiset ohjelmasta valmistuneet lentoliikenteen ammattilaiset.

Bachelor-tason kaksoistutkinto toteutettiin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Chongqing University of Science and Technology -yliopiston yhteistyönä. Opinnot suoritettiin Kiinassa. Haaga-Helian liiketoimintakompetensseja painottava Aviation Business -koulutusohjelma ja Chongqingin teknisemmin suuntautunut Logistics Management -ohjelma täydentävät hienosti toisiaan.

– Tämä kaksoistutkinto tarjoaa opiskelijoille laaja-alaisen kokonaisuuden ja vankan perustan alan työtehtäviin. Haaga-Helian Porvoon kampuksen vahva ilmailuliikennealan koulutusosaaminen mahdollistaa uusia kansainvälisiä yhteistyömuotoja koulutukseen, Haaga-Helian kaupallinen johtaja Anne-Mari Karppinen sanoo.

Arvokkaassa juhlassa opiskelijat saivat tutkintotodistuksensa. Puheet kuultiin opiskelijoiden ja opettajien edustajilta sekä molempien korkeakoulujen rehtoreilta. Haaga-Helian tervehdyksen välitti videolla rehtori Minna Hiillos.

Haaga-Helia järjestää koulutusta yhteistyössä useiden ulkomaisten korkeakoulujen kanssa. Koulutusvienti on yksi Haaga-Helian painopisteistä.

Ryhmäkuva yli 50 kiinalaisesta opiskelijasta ja yliopiston henkilökunnasta, opiskelijat heittävät hattunsa ilmaan..

Caption

Valmistujaisissa Chongqingissa oli iloinen tunnelma, kun 54 opiskelijaa valmistui Logistics Management & Aviation Business -ohjelmasta.

Ota yhteyttä
Anne-Mari
Karppinen
kaupallinen johtaja
+358 294471490
Anne-Mari.Karppinen@haaga-helia.fi
Pasi
Halmari
Program Manager, Export of Education
+358 294471633
Pasi.Halmari@haaga-helia.fi