BDO on Haaga-Helian uusi partneri

Partneriyhteistyöllä BDO haluaa kasvattaa näkyvyyttään opiskelijoiden ja erityisesti Haaga-Heliasta valmistuvien tilintarkastuksen ja taloushallinnon osaajien keskuudessa.

BDO:n Human Resources Specialist Tia Vauhkonen ja Haaga-Helian rehtori Minna Hiillos tapasivat Pasilan kampuksella 22.8.2022.
News article

Body

Tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluja tarjoava BDO on aloittanut partneriyhteistyön Haaga-Helian kanssa. BDO on osa kansainvälistä asiantuntijaorganisaatioiden verkostoa, jolla on toimintaa 164 maassa ja yli 95 000 asiantuntijaa. Suomessa työntekijöitä on noin 300.

Partnerisopimus solmittiin Haaga-Helian Pasilan kampuksella 22.8. Samassa yhteydessä BDO:n Human Resources Specialist Tia Vauhkonen pääsi tutustumaan  Pasilan kampuksella partneriyrityksille varattuihin vapaisiin nimikkotiloihin.

Vauhkonen kertoo, että BDO:lla on erinomaisia kokemuksia Haaga-Helian opiskelijoista. Viimeisin Haaga-Heliasta valmistunut kokoaikainen työntekijä aloitti työt  BDO:ssa elokuussa 2022.

– BDO:lla on trainee-ohjelma, jonka puitteissa se tarjoaa harjoittelupaikkoja 2.–4. lukuvuoden opiskelijoille. Harjoittelun jälkeen moni opiskelija myös jatkaa meillä joko kokoaikaisena asiantuntijana tai osa-aikaisesti opiskelun ohella, Vauhkonen lisää.

Siitä huolimatta että BDO on sekä maailman että Suomen viidenneksi suurin toimija alallaan, yritys on työnantajana vielä monelle opiskelijalle tuntematon. Partneriyhteistyöllä BDO haluaa parantaa näkyvyyttä opiskelijoiden ja erityisesti Haaga-Heliasta valmistuvien tilintarkastuksen ja taloushallinnon osaajien keskuudessa.

BDO:n verkkosivut

Kuvateksti: BDO:n Human Resources Specialist Tia Vauhkonen ja Haaga-Helian rehtori Minna Hiillos tapasivat Pasilan kampuksella 22.8.2022.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi