Avoimen AMK:n opinnot työttömille maksutta Work & Study Fast Track -hankkeen kautta

Haluatko päivittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista sekä saada ohjausta työllistymiseen ja työuralla etenemiseen? Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat työttömille maksuttomia Work & Study Fast Track -hankkeen kautta kevätlukukaudella 2022.

Kuvituskuva Work & Study Fast Track
Uutinen

Body

Work & Study Fast Track -hankkeessa voit suorittaa opintoja valmiiksi kootuista esimerkkipoluista tai valita itseäsi kiinnostavia opintoja Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta.

Esimerkkipoluissa voit perehtyä muun muassa palvelumuotoiluun, innovaatioprosesseihin ja digitaaliseen liiketoimintaympäristöön, opettamiseen ja ohjaukseen sekä kartoittaa omia yrittäjyysvalmiuksiasi ja testata potentiaalisia yritysideoita.

Tukenasi ovat myös Work & Study Fast Trackin ammattitaitoiset ohjaajat ja asiantuntevat opettajat, jotka auttavat sinua löytämään mielekkään reitin takaisin työelämään osaamiskartoituksen ja ohjauksen avulla. Kullekin osallistujalle laaditaan lisäksi henkilökohtainen opintosuunnitelma perustuen yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Work & Study Fast Trackin kautta suorittamasi opinnot on mahdollista hyväksilukea osaksi korkeakoulututkintoa, mikäli myöhemmin päätät hakeutua tutkinto-opiskelijaksi.

Work & Study Fast Track -hankkeen kautta opiskelevien avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kevään 2022 opintojaksoille ilmoittautuminen alkaa 3.1.2022 klo 8.00 alkaen Pepissä (entinen MyNet).

Lue lisää Work & Study Fast Trackista ja hae mukaan