Work & Study Fast Track - Nopeasti työelämään

Work and Study Fast Track kuvituskuva

Work & Study Fast Track auttaa sinua päivittämään osaamisesi ja muuttamaan työssä kertyneen osaamisen opintopisteiksi. Osaamiskartoituksen ja ohjauksen avulla pyrimme löytämään sinulle mielekkään tien takaisin työelämään.

Tukenasi on Work & Study Fast Trackin ammattitaitoiset ohjaajat ja asiantuntevat opettajat. Work & Study Fast Trackin kautta suorittamasi opinnot on mahdollista hyväksilukea osaksi korkeakoulututkintoa, mikäli myöhemmin päätät hakeutua tutkinto-opiskelijaksi.

Mitä sinä saat Work & Study Fast Trackista?  

 • Ohjausta työllistymiseen ja työuralla etenemiseen
 • Työssä tai muualla kertyneen osaamisen tunnustamista (korkeakoulutasoisiksi opinnoiksi) opintopisteiksi
 • Täydentävää koulutusta  
 • Osaamisen päivittämistä ja uutta osaamista
 • Verkostoitumista ja vertaistukea

Work & Study Fast Track sopii sinulle, jos…

 • sinulla on aikaisempia korkeakouluopintoja tai valmiudet korkeakouluopintoihin
 • olet työton työnhakija
 • olet motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi
 • haluat saada työssä kertyneen osaamisesi tunnustettua
 • haluat laajentaa osaamistasi uusille urapoluille. 

  Mitä opintoja Work & Study Fast Track tarjoaa?

  Work & Study Fast Trackissa on mukana kaksi ammattikorkeakoulua, Haaga-Helia ja Laurea. Haaga-Helian palvelu keskittyy liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn opintokokonaisuuksiin.

  Laurean palvelu kohdentuu varhaiskasvatus- sosiaali- sekä terveys- ja hyvinvointialalle. Tarkemmat tiedot Laurean opintotarjonnasta löytyy Laurean nettisivuilta.

  Sivuilla näkyvät esimerkkipolut ovat esimerkkejä tarjonnasta. Kullekin osallistujalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma perustuen yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Periaatteessa kaikki Haaga-Helian opintojaksot ovat Work & Study Fast Track -opiskelijoiden valittavissa, mikäli opintojaksolla on tilaa.

  Esimerkkipolkuja Haaga-Heliassa

  Näin haet mukaan Work & Study Fast Trackiin

  Hae mukaan täyttämällä hakulomake täällä!
  (HUOM! Ohjauksen kesätauko on 13.6-8.8.2022. Tauon aikana saapuneet hakemukset käsitellään vasta elokuun alussa, joten maltathan odottaa vastaustamme elokuuhun. Kiitos.)

  Lomakkeen täytettyäsi ja lähetettyäsi Haaga-Helian tai Laurean ohjaaja on sinuun yhteydessä. Suunnittelette yhdessä minkälainen osaamisen kehittäminen tai aiemman osaamisen validointi veisi sinun uraasi eteenpäin.
   

  Osallistujien tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  Lisätietoja Work & Study Fast Track -hankkeesta

  Work and Study Fast Track kehittää korkeakoulutason opinnollistamisen mallista sovelluksen, joka taipuu nopeasti vastaamaan työelämän osaamistarpeeseen. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää hankerahoitusta käytetään korkeakoulutason osaamisen tunnustamisen ja opinnollistamisen mallin ja nopeavaikutteisten olemassa olevien tutkinnon osista koostuvien koulutuskokonaisuuksien kehittämiseen ja pilotointiin.

  Hankkeessa edistetään jatkuvan oppimisen kehittämistä, tuetaan työllisyysasteen nostamista ja vastataan osaajapulaan nopeavaikutteisilla toimenpiteillä. Kohderyhmänä ovat korkeakoulutetut pääkaupunkiseudun työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat ja mukana olevat korkeakoulut. Hankkeen myötä syntyy uusia konsepteja ratkaisuja jatkuvan oppimisen haasteisiin.

  TIETOA KOULUTUKSESTA

  Milloin:
  Hanke on käynnissä vuoden 2022 loppuun saakka.

  Kohderyhmä:
  Korkeakoulukelpoiset työttömät työnhakijat

  Hakuaika:
  Jatkuva haku

  Hinta:
  Koulutus ja ohjaus on osallistujille maksutonta

  Ota yhteyttä
  Elina
  Iloranta
  Kehityspäällikkö
  +358 294471034
  Elina.Iloranta@haaga-helia.fi