Äänestä nyt Vuoden alumni 2023

Haaga-Helian Vuoden alumni -äänestys on nyt käynnissä! Vuoden alumni on valittu Haaga-Heliassa vuodesta 2012. 

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Pyysimme keväällä ehdotuksia vuoden 2023 alumniksi ja ehdotusten perusteella on valittu kolme finalistia yleisöäänestykseen. Äänestää voivat Haaga-Helian opiskelijat, alumnit sekä nykyinen ja eläköitynyt henkilökunta 31.8. asti.

Vuoden alumni -finalistien esittelyt

Bambi Dang

Toimitusjohtaja ja perustajajäsen, Finest Future

Koulutukset: Hospitality, Tourism and Experience Management (2017), International Business (2018)

Bambista sanottua: "Bambi on todellinen esimerkki kaikille haagahelialaisille. Hänellä on pyrkimys vahvaan johtajuuteen. Hän haluaa vaikuttaa tähän maailmaan ja edistää tasa-arvoa. Katso hänen puheensa Talk to Talk 2020 (Youtube)."

Noora Fagerström

Yrittäjä, enkelisijoittaja, kansanedustaja

Koulutus: Liiketalouden koulutusohjelma (2010)

Noorasta sanottua: "Kansanedustaja, ansiokas yrittäjä ja enkelisijoittaja sekä tv-tähti, joka piti kesän valmistujaisissa alumnipuheenvuoron eli haluaa olla tekemisissä koulumme kanssa ja kannustaa valmistuviamme. Noora vaikuttaa koko yhteiskuntaamme kansanedustajana eduskunnasta käsin ja paikallisesti Espoon valtuustossa – sekä totta kai julkisuuden henkilönä. Nooralla on mahdollisuus olla mielipidevaikuttaja, muuttaa yhteiskuntaa omalla esimerkillään ja teoillaan. Oli se sitten yhteiskunnallista vaikuttamista politiikassa tai yrittäjyyden buustaamista."

Tommi Niemelä

Päävalmentaja, Lahden Pelicans

Koulutukset: Sports and Leisure Management (2011), Valmennuksen koulutusohjelma (2016)

Tommista sanottua: "Tommi Niemelä on antanut kasvot modernille jääkiekkojohtamiselle jossa keskitytään yksilön kohtaamiseen ja hyvään vuorovaikutukseen. Tommi Niemelä on myös näyttänyt hienoa esimerkkiä siitä, kuinka viedä urheilijakeskeistä valmennusfilosofiaa käytäntöön ja samalla saavuttamaan myös tulosta vaativassa liigassa. Tommi on pystynyt luomaan Pelicansin joukkueeseen positiivisen ja välittävän ilmapiirin jossa jokainen joukkueen jäsen tuntee olonsa tärkeäksi. "Hölön" luomassa valmennuskulttuurissa annetaan pelaajalle vastuuta ja sitä kautta edellytetään myös vastuunkantoa itsestä ja joukkuetovereista. Hölön näyttämällä esimerkillä on iso positiivinen vaikutus suomalaiseen valmennuskulttuuriin ja sen kehittymiseen."

Vuoden alumni palkitaan Alumnigaalassa lokakuussa.

Ota yhteyttä
Elina
El Amrani
asiantuntija, alumnisuhteet
+358 294471077
Elina.ElAmrani@haaga-helia.fi