Tietokeskus kokeili Haaga-Helian uutta partnerimallia – oppilaitosyhteistyöstä voi nyt saada uudenlaisia etuja

Uudessa partnerikonseptissa yritys voi saada jopa tuhansien eurojen arvosta HH Creditejä, joilla voi kuitata ostonsa Haaga-Helian asiantuntijoiden tuottamista palveluista. Mallia pilotoi ensimmäisten joukossa Tietokeskus Finland Oy.

Tietokeskus on Haaga-Helian uusi partneri
28.08.2023
Yritysyhteistyö

ICT-palveluita pk-yrityksille ja julkishallinnolle tarjoava Tietokeskus Finland Oy  hyödynsi HH Credit -valuuttaa Haaga-Helian tutkimuspalveluilta tilattuun kyselytutkimukseen. Henkilöstölle suunnatun kyselyn lähtökohtana oli yrityksessä tunnistettu ajankohtainen pulma, tietojen löydettävyys.

Ratkaisuja lähdettiin etsimään  yhdessä Haaga-Helian kanssa. Tietokeskuksen tuotantojohtaja Jari Varjo ja rekrytointiasiantuntija Sonja Otranen ovat olleet tyytyväisiä kokeiluun, jossa valuuttana toimivat HH Creditit.

– Olimme tunnistaneet yrityksessämme kehityskohteen, jossa henkilöstö melko laajasti ja eri rooleissa koki omassa työssään tarvittavien tietojen löytymisen olevan vaikeaa. Koimme kyselyn ja sen tulosten analyysin tuoman avun yrityksellemme erittäin hyödylliseksi. Tutkimuksella saatiinkin esiin ratkaisut, joilla tilannetta lähdetään parantamaan, kertoo Varjo.

– Uusi partnerimalli on hyvä ja olemme tyytyväisiä, että pystymme räätälöimään yhteistyötä Haaga-Helian kanssa tarpeitamme vastaaviksi krediittien avulla. Tänä vuonna tehtiin yrityksen laajuinen tutkimus krediiteillä, ja tarkoitus on jatkaa yhteistyötä ensi vuonna uusien yhteistyömuotojen kanssa, toteaa Otranen.

HH Crediteillä palveluita tuhansien eurojen arvosta

Haaga-Helian uutta partnerimallia on pilotoitu Tietokeskuksen lisäksi jo muidenkin partneriyritysten kanssa. Vuoden 2024 alusta konsepti täydentyy virallisesti HH Crediteillä. Vaihtoehtoja hankkia erilaisia palveluita on monenlaisia maksullisista rekrytointimessuista räätälöityyn osaamisakatemiaan asti.

– Yritys voi valita voi esimerkiksi Haaga-Helian asiantuntijoiden toteuttamina markkinatutkimuksen, täydennyskoulutusta tai palvelumuotoilutyöpajoja henkilöstölleen. Palveluja voi saada HH Crediteillä tuhansien eurojen arvosta, kertoo Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.

Haaga-Helian partneritoiminnasta vastaava Korosuo  kertoo, että uuden mallin pilotoinnista saadut kokemukset ovat hyviä.

– Mitä suurempi palvelupaketti, sitä enemmän yrityksellä on HH Creditejä ja vaihtoehtoja niiden käyttöön. Partneri voi hankkia HH Crediteillä monta pienempää aktiviteettia tai halutessaan valita vain yhden arvokkaamman palvelun, johon käyttää koko potin.

Artikkelin kuva: Tietokeskus Finland Oy solmi partnerisopimuksen Haaga-Helian kanssa maaliskuussa 2023. Kuvassa Tietokeskuksesta Sonja Otranen ja Tiina Nyberg sekä Haaga-Heliasta Taina Lintilä, Minna Hiillos ja Riku Korosuo.

Lue lisää

Partneriyhteistyö Haaga-Heliassa

Palvelupaketit partnereille

Ota yhteyttä
Kia
Lindström
Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuuspäällikkö, partneruudet
+358294471489