Kasvokuva Kirsi Lehtoviidasta.

Kirsi Lehtoviita

lehtori
+358 294471688
Kirsi.Lehtoviita@haaga-helia.fi

Koulutus: filosofian maisteri (FM), ammatillisen opinto-ohjaajan tutkinto, matkaoppaan ammattitutkinto, diplomikielenkääntäjän tutkinto, kauppaoppilaitoksen opettajalta vaadittava opettajan koulutus

Erityisosaamisalueet (avainsanat): opinto-ohjaus, kansainvälisyys, ruotsin kieli ja viestintä

Kirsi Lehtoviita toimii ruotsin kielen ja viestinnän lehtorina. Hän on myös työskennellyt Haaga-Heliassa opinto-ohjaajana liiketalouden ja myynnin koulutusohjelmissa sekä digitalouden kansainvälisenä koordinaattorina. Lisäksi hän on tehnyt pohjoismaista yhteistyötä Dagens Trender -hankkeen koordinaattorina ja pohjoismaisen EkoTekNord-hankkeen Haaga-Helian edustajana.

Lehtoviita on julkaissut kirjailijatiimissä neljä kaupan ja hallinnon sekä tekniikan alan ruotsin kielen oppikirjaa: På köpet, Mitt i prick, Ledtråd till teknisk svenska sekä Gå med vinst. Hän on myös työskennellyt Ruotsissa, viimeisin ruotsalainen työpaikka oli Tukholman yliopisto/Psykologian laitos, jossa hän toimi opinto-ohjaajana ja kansainvälisenä koordinaattorina. Lisäksi hän opettanut suomen kieltä Tukholman Finlandsinstitutilla.