HR-tutkimukset ja -kyselyt

Kuvituskuva opiskelijat Haagassa

Uutta näkemystä ja tehoa HR-johtamiseen!

Mistä on kyse: Opiskelijat toteuttavat kyselyitä, selvityksiä ja analyysejä yhteistyöyritysten henkilöstöjohtamisen tueksi - suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tehtävänannot voivat liittyä esimerkiksi työntekijäkokemukseen, työnantajakuvaan, työhyvinvointiin, palkitsemiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Mistä toimeksianto koostuu: Tehtävänanto toteutetaan sopimuksen mukaan joko opintojaksoyhteistyönä tai erillisenä laajempana projektina.

Mitä toimeksianto tarjoaa yrityksille: Saat tuoreita näkökulmia HR-johtamisen eri alueisiin Employer Brandingistä hyvinvointikyselyihin. Opiskelijat keräävät ja analysoivat aineiston sekä raportoivat suosituksensa asiakasyritykselle HR-opettajan tukemana.

Asiakasyrityksen tehtävät ja vaadittavat resurssit: Toimeksiantaja määrittelee projektin tavoitteet, mahdollistaa aineiston keräämisen ja kommentoi tuloksia ja kehitysehdotuksia. Tarvittava aikaresurssi on projektista riippuen 10 tuntia (esim. projektin määrittely opiskelijoille 2-4 h, välipalaute 4 h  ja projektin tulosten esittely 2–4 h). 

Tutustu aiheeseen:

Sanottua:

 ”Saimme hyviä ideoita lähtökyselylomakkeelle ja määräaikaisten kausityötekijöiden uudelleenrekrytointiin.” (Ravintola-alan yritys)

”Opiskelijoiden näkemykset auttoivat uudistamaan ja virtaviivaistamaan rekrytointisivustoamme ja siten parantamaan hakijakokemusta.” (Kaupan alan yritys)

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Anita Pösöön tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun!

TIETOA PROJEKTISTA

Projektin kesto (viikkoina): 4–16 joustavasti sopimuksen mukaan

Toteutus (ajankohta): joustavasti sopimuksen mukaan

Opiskelijat: HR pääaineopiskelijat vuosikursseilla 2–4

Hinta: Sopimuksen mukaan, 500-5000 euroa + alv24%

Ota yhteyttä
Anita
Pösö
lehtori
+358 294471136
Anita.Poso@haaga-helia.fi

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös alla olevat opiskelijaprojektit