Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun

Kuvituskuva opiskelua

Haluatko oppia hyödyntämään keskeisiä palvelumuotoilun perustyökaluja ja ideologiat niiden taustalla?

Onko palvelumuotoilu sinulle täysin uutta tai onko sinulla jo alustavaa tietämystä palvelumuotoilusta? Oletko huomannut, kuinka palvelumuotoilussa vilisee erilaisia menetelmiä ja työkaluja, ja haluat ymmärtää paremmin, miten niitä käytetään? Jos vastaus on kyllä, suositellaan tätä koulutusta sinulle lämpimästi.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten voit hyödyntää työkaluja osana palvelumuotoiluprosessia, ja periaatteita siitä, mitä palvelumuotoilulla ja palvelumuotoiluprosessilla tarkoitetaan. Koulutus on palvelumuotoilun perusteita, pääpaino on perustyökaluissa ja menetelmissä. Päivän aikana käytämme palvelumuotoilun yleisimpiä templateja ja työkaluja, joita voit hyödyntää palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa alasta riippumatta.

Koulutuksen hyödyt osallistujille:

  • Opit hyödyntämään palvelumuotoilun perustyökaluja palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa. Jos tulet kollegan kanssa, voitte käyttää työkaluja oman yrityksen tarpeisiin. Muuten toimimme helppojen esimerkkien kautta.
  • Koulutuksen jälkeen tunnet palvelumuotoiluprosessin vaiheet.

Koulutus on toiminnallinen ja vuorovaikutteinen, eli eri aihealueisiin johdatellaan alustuksilla, jonka jälkeen työskennellään ja keskustellaan tiimeissä.

Kouluttaja

Tuija Koskimäki
Koulutus: kauppatieteiden maisteri, AmO
Tuija Koskimäellä on vahva kokemus finanssialan liiketoiminnasta sekä asiakaskokemuksen ja -kuuntelun kehittämisestä. Lisäksi hänellä on kokemusta henkilöasiakasliiketoiminnasta, projekti- ja muutosjohtamisesta, uusien toimintamallien ja tuotteiden kehittämisestä, niiden toteuttamisesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja kouluttamisesta.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Käytännönläheinen ja konkreettinen. Huomioitu erilaiset työskentelymuodot.

Erittäin hyvä ja kattava katsaus palvelumuotoiluun. Heräsi halu tietää lisää asiasta.

Ryhmätyöt plussaa, koulutuksen rakenne hyvä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Kenelle?

Koulutus sopii palvelumuotoilun työkaluista, itse palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta.

Aika ja paikka:
3.11.21 klo 9-16.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Verkkolinkki ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta.

Hinta: 390 eur  / per osallistuja + alv 24% = kokonaishinta 483,60 eur
Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin ja ohjauksen.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi