Asuminen

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helialla on toimipisteitä Helsingissä, Vierumäellä ja Porvoossa.

Opiskelija-asuntoja tarjoavat Helsingissä HOAS, Porvoossa Op-isännöintikeskus sekä A-yhtiöt ja Vierumäellä Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas 

HOAS (Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö) on pääkaupunkiseudun suurin opiskelija-asuntojen vuokraaja.

Lisää tietoa hakemisesta ja eri asuntotyypeistä

Päätoimisena tutkintoa suorittavana pääkaupunkiseudun opiskelijana voit hakea HOASilta soluhuonetta, yksiötä, kaksiota, kämppisasuntoa tai perheasuntoa heti kun opiskelupaikkasi on varmistunut. 

Tutustu HOASin asuntovalikoimaan

Asunnot sijaitsevat oppilaitosten läheisyydessä tai hyvien kulkuyhteyksien päässä niistä. Kohtuuhintaiseen vuokraan sisältyy aina vesi, osassa asuntoja myös sähkö. Lisäksi käytössäsi on maksuton nettiyhteys sekä yleensä myös sauna ja pesutupa.

Katso kiinteistöjen sijainnit kartalta

Haagan kampuksen opiskelija-asunnot

Haaga Instituutti -säätiön omistama Kiinteistö Oy Haaga-Perhon Asunnot vuokraa soluasuntoja Haagan kampuksen läheltä. Asuntoja vuokrataan kaikille, mutta ensisijalla ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Perho Liiketalousopiston opiskelijat. Lisätietoa asunnoista saat täältä.

Porvoon opiskelija-asunnot

Porvoossa opiskelija-asuntoja vuokraavat Porvoon Op-isännöintikeskus sekä A-yhtiöt (Aleksanterinkruunu).

Vierumäen opiskelija-asunnot

Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö vuokraa opiskelija-asuntoja Vierumäellä koko lukuvuodeksi. Vaihtoehtoina on majoitus joko kahden henkilön tai neljän henkilön huoneistossa. Majoituspaikkoja on noin 100 opiskelijalle. Opiskelija-asunnoista saat lisätietoja täältä sekä osoitteesta student.accommodation@vierumaki.fi

Asuntohakemus