Lisäajan haku (Ammatillinen opettajakorkeakoulu)

Kuvituskuva-yhdessä

Lead paragraph

Lisäaikaa haetaan opiskeluoikeuden voimassaoloaikana viimeisellä kevätlukukaudella. Lisäaikaa voi saada yhden lukukauden, joulukuun viimeiseen valmistumispäivään saakka.

Ammatillisen opettajakorkeakoulun opinnot (60 op) toteutetaan siten, että opiskelija voi suorittaa opinnot niiden laajuutta vastaavassa ajassa. Osa-aikaisesti suoritettavat opinnot on suoritettava kolmessa vuodessa (AMK-laki 932/2014, § 30).

Opettajakorkeakoulu voi erityisestä syystä myöntää poikkeuksen opintojen suorittamisaikaan. Näistä poikkeuksista päättää opettajakorkeakoulun osaamisaluejohtaja. Opiskelijan tulee hakea lisäaikaa hakemuksella, jonka käsittelymaksu on 50 euroa.

HAKEMINEN

Opiskelija, jonka opiskeluoikeus on päättymässä, voi hakea opiskeluun lisäaikaa osaamisaluejohtajalta alla olevalla hakemuksella. Valtioneuvoston asetuksen (1440/2014) mukaisesti hakemuksesta peritään 50 euron käsittelymaksu. Huom. Hakemustasi ei käsitellä, mikäli maksusuoritus puuttuu. Tarkista opiskeluaikasi Pepistä ennen kuin haet lisäaikaa, sillä hakemuksen käsittelymaksua ei palauteta.

HAKUAIKA

Opiskelun lisäaikahakemus tulee jättää keväällä viimeistään 11.5.2022.

Päätös ilmoitetaan opiskelijoille viimeistään 25.5.2022.

Pääset opiskelun lisäaikahakemukseen Pepistä >>

Huom. lomakkeessa on aikakatkaisu, joten siirry heti hakemuksen täyttämisen jälkeen maksamaan vaadittava käsittelymaksu kirjautumalla Suomi.fi- palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Opiskelija voi hakea ammattikorkeakoulun kollegiolta kirjallisesti oikaisua opiskeluoikeuden menettämistä koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan. (Ammattikorkeakoululaki 932/2014)

Jos sinulla on kysymyksiä prosessista tai ongelmia lomakkeen kanssa, otathan yhteyttä opintopalveluihin.

Yhteystiedot
Opintopalvelut Opettajankoulutus
0294471059
opintopalvelut.aokk@haaga-helia.fi