SUCCESS-project

SUCSESS - Strengthening university-enterprise cooperation in South Africa to support regional development by enhancing lifelong learning skills, social innovations and inclusivity

Erasmus+ SUCSESS-hanke keskittyy vahvistamaan yliopistojen ja yritysten yhteistyötä Etelä-Afrikassa.

Osaamiskolmion, knowledge triangle (opiskelija-ohjaaja-yritys -yhteistyö), vahvistaminen on projektin keskiössä. Uusien elämyksellisten oppimismenetelmien avulla opiskelijat oppivat työelämälähtöisissä projekteissa yhdessä elinkeinon kanssa. Työelämäyhteistyön edistäminen jo opiskeluvaiheessa on tärkeää, koska Etelä-Afrikan yliopistoista valmistuvien työllistyminen ei ole samalla tasolla kuin esimerkiksi Suomessa.

SUCSESS-hankkeen teemoja ovat alueellinen ja yhteisöllinen kehittäminen sekä opiskelijoiden työllistyminen uudistavan ja elinikäisen oppimisen avulla. Projektin tavoitteena on tukea osallistavaa ja kestävää taloutta lisäämällä yliopistojen strategista työelämäyhteistyötä sekä parantamalla innovaatioiden ja tiedonjakamisen edellytyksiä maassa.

SUCSESS–hankkeen tavoitteena on vahvistaa yliopistojen ja yritysten yhteistyötä Etelä-Afrikassa tukemalla aluekehitystä elinikäisen oppimisen, sosialisten innovaatioiden ja osallistamisen kautta.

SUCSESS - Strengthening university-enterprise cooperation in South Africa to support regional development by enhancing lifelong learning skills, social innovations and inclusivity

Projektipäällikkö: Eva Holmberg
Kesto: 15.01.2020 – 14.1.2023
Rahoitus: Erasmus+ Capacity Building in the field of Higher Education
Partnerit: Haaga-Helia AMK (FI), Oulun yliopisto (FI), Sheffield Hallam University (UK), ja eteläafrikkalaiset partneriyliopistot: University of Pretoria, University of Johannesburg and University of Zululand.

Ota yhteyttä
Eva
Holmberg
lehtori
+358 294471242
Eva.Holmberg@haaga-helia.fi