mountain climber helping another

ENCORE Entrepreneurship Knowledge to Forster Innovative Entrepreneurship Practices in Education and Research

ENCORE-hankkeessa kehitetään yrittäjyystaitoja korkeakoulujen kanssa Bhutanissa, Nepalissa ja Laosissa.

Hankkeen tavoitteet ovat:

  • Edistää yrittäjyyskoulutusta, luoda yrittäjyydelle myönteinen asenneympäristö ja kehittää liikkeenjohtamista yhdessä Bhutanin, Nepalin ja Laosin korkeakoulujen kanssa. Tavoitteena on kehittää kestävää ja ammattimaista yritysliiketoimintaa kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla.
  • Lisätä yliopistojen ja yritysten yhteistyötä yrittäjyydessä liiketoiminnan kehittämisen, opetuksen laadun ja - pitkällä tähtäimellä - opiskelijoiden työllistymisen parantamiseksi. 
  • Edistää yrittäjyysinnovaatioita luomalla yhteyksiä ja yhteistyötä yrittäjien ja yliopistojen opiskelijaprojektien välille. 
  • Lisätä kansainvälisyysosaamista Bhutanin, Nepalin ja Laosin yliopistoissa, joissa on aiemmin ollut vähäiset mahdollisuudet kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön ja kansainvälisyysosaamisen kehittämiseen.  
ENCORE Entrepreneurship Knowledge to Forster Innovative Entrepreneurship Practices in Education and Research

Projektipäällikkö Haaga-Heliassa: Eva Holmberg
Kesto: 1/2021-1/2024
Partnerit: Haaga-Helia AMK (Suomi), Joanneum (Itävalta), University of Alicante (Espanja), Royal University of Bhutan – Gedu College (Bhutan), Royal Thimphu College (Bhutan), Tribhuvan University (Nepal), Global College International (Nepal), Souphanouvong University (Laos), National University of Laos (Laos)
Rahoitus: Erasmus+, Capacity Building in the field of Higher Education

 

Ota yhteyttä
Eva
Holmberg
lehtori
+358 294471242
Eva.Holmberg@haaga-helia.fi