CORALL-project

CORALL Coaching-Based Online Resources for Autonomous Learning of LSP

CORALL Coaching-Based Online Resources for Autonomous Learning of LSP -hankkeessa tuotamme itseohjautuvan ja jatkuvan oppimisen malleja ja työkaluja kulttuurienvälisen liiketoiminta-, markkinointi- ja viestintäosaamisen kehittämiseen.

Kansainvälinen nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö vaatii jokaiselta kykyä ottaa tavoitteellisesti vastuuta jatkuvasta uuden oppimisesta ja tiedon jakamisesta. Yhdessä opiskelijoiden ja yritysten kanssa kokeilemme ja kehitämme itseohjautuvan oppimisen malleja valituissa käytännön liiketoimintahaasteissa.

Tuloksena syntyy inspiroivia verkkomateriaaleja opiskelijoille ja asiantuntijoille sekä tukea itseohjautuvien oppijoiden valmentamiseen opettajille ja esimiehille.

CORALL Coaching-Based Online Resources for Autonomous Learning of LSP

Projektipäällikkö Haaga-Heliassa: Tanja Vesala-Varttala

Rahoittaja: Erasmus +

Kesto: 2019-01/2023

Kumppanit: Budapest Business School (koordinaattori), Berliner Hochschule für Technik (BHT),  University of Economics in Bratislava, Polytechnic of Guarda ja University of Chemistry and Technology in Prague.

  • Hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat yrityskumppanit ovat Salomaa Yhtiöt, Marketing Finland, Routa Markkinointi ja Sanoma.
Ota yhteyttä
Tanja
Vesala-Varttala
yliopettaja
+358 294471568
tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi