Hakeminen Ammatilliseen opettajakorkeakouluun

Hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskelijat arvostavat työantajan ympäristövastuuta

Lead paragraph

Seuraava haku ammatilliseen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen on 4.–20.1.2022 klo 15.00. Haku järjestetään kerran vuodessa.

Valintaperusteet on julkaistu Opintopolku.fi-sivustolla. Hakuneuvontaa saat sähköpostilla opehaku@haaga-helia.fi tai puhelimitse 050 501 3079 (tarkemmat yhteystiedot sivun alareunassa).

Vuoden 2022 haun valintaperusteet on julkaistu

Ammatillisten opettajankoulutusten valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa. Huomaathan, että opettajankoulutusten valintaperusteet ja hakulomake (vain hakuaikana) löytyvät ns. vanhan opintopolun puolelta osoitteesta www.opintopolku.fi/wp. Opintopolkuun pääset myös alla olevien suorien linkkien kautta.

Hakemiseen ja opiskeluun liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset tämän linkin kautta.

Valintaperusteet

Vuoden 2022 haun valintaperusteet sekä ohjeet hakemukseen tarvittavista liitteistä ovat saatavilla alla olevien linkkien kautta Opintopolusta:

Jos haet koulutukseen korkeakoulututkinnolla, joka on suoritettu muualla kuin Suomessa, tarvitaan useimmiten tutkinnon rinnastamis-/tunnustamispäätös Opetushallitukselta. Rinnastuspäätöstä kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen hakuaikaa, sillä päätöksen saaminen saattaa kestää kuukausia. Lue lisää opetushallituksen sivuilta.

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut kasvatustieteelliset opinnot:
Pisteytyskohdassa kasvatustieteelliset perusopinnot voidaan huomioida Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut kasvatustieteelliset opinnot, jos hakija on suorittanut seuraavat kolme opintojaksoa hakuajan päättymiseen mennessä: Opetuksen ja oppimisen lähtökohdat (5 op), Oppiminen työelämässä ja verkostoissa (5 op) ja Ammattisivistys ja työelämän muutos (5 op). Lisätietoa Haaga-Helian avoimen AMK:n pedagogisista opinnoista

  Opettajankoulutuksiin hakeneet ja valitut

  Hakukelpoisuus

  Osoite

  Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  Ratapihantie 13
  00520 Helsinki
  Suomi

  Seuraavina päivinä pystymme palvelemaan sinua rajoitetusti:
  pe 14.1. kiinni
  ti 18.1. klo 9-12
  ti 25.1. klo 12-15
  ke 26.1. klo 10.30.-15

  Avoimen ammattikorkeakoulun ilmoittautumisia koskevissa asioissa otathan yhteyttä avoimen amk:n opintopalveluihin (+358 29 447 0108 tai avoinamk@haaga-helia.fi).