Hakeminen Ammatilliseen opettajakorkeakouluun

Hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskelijat arvostavat työantajan ympäristövastuuta

Lead paragraph

Haku ammatilliseen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen on päättynyt 20.1.2022 klo 15.00. Haku järjestetään kerran vuodessa.

Ammatillisen erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksen valinnan tulokset on julkistettu 22.3.2022. Ammatillisen opettajankoulutuksen valinnan tulokset on julkistettu 31.3.2022. Näet valintatuloksesi Oma Opintopolku -palvelusta, www.opintopolku.fi.

Valintaperusteet on julkaistu Opintopolku.fi-sivustolla. Hakuneuvontaa saat sähköpostilla opehaku@haaga-helia.fi tai puhelimitse 050 501 3079 (tarkempiin yhteystietoihin pääset sivun lopusta).

Vuoden 2022 haun valintaperusteet

Ammatillisten opettajankoulutusten valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa. Huomaathan, että opettajankoulutusten valintaperusteet ja hakulomake (vain hakuaikana) löytyvät ns. vanhan opintopolun puolelta osoitteesta www.opintopolku.fi/wp. Opintopolkuun pääset myös alla olevien suorien linkkien kautta.

Hakemiseen ja opiskeluun liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset tämän linkin kautta.

Valintaperusteet

Vuoden 2022 haun valintaperusteet sekä ohjeet hakemukseen tarvittavista liitteistä ovat saatavilla alla olevien linkkien kautta Opintopolusta:

Jos haet koulutukseen korkeakoulututkinnolla, joka on suoritettu muualla kuin Suomessa, tarvitaan useimmiten tutkinnon rinnastamis-/tunnustamispäätös Opetushallitukselta. Rinnastuspäätöstä kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen hakuaikaa, sillä päätöksen saaminen saattaa kestää kuukausia. Lue lisää opetushallituksen sivuilta.

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut kasvatustieteelliset opinnot:
Pisteytyskohdassa kasvatustieteelliset perusopinnot voidaan huomioida Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut kasvatustieteelliset opinnot, jos hakija on suorittanut seuraavat kolme opintojaksoa hakuajan päättymiseen mennessä: Opetuksen ja oppimisen lähtökohdat (5 op), Oppiminen työelämässä ja verkostoissa (5 op) ja Ammattisivistys ja työelämän muutos (5 op). Lisätietoa Haaga-Helian avoimen AMK:n pedagogisista opinnoista

  Opettajankoulutuksiin hakeneet ja valitut

  Hakukelpoisuus

  Yhteystiedot ja poikkeusaukioloajat
  Hakijapalvelut Opettajankoulutus
  050 501 3079
  opehaku@haaga-helia.fi