Avoin AMK lukiolaisille

Kuvituskuva: opiskelijoita Porvoon kampuksella

Opiskele ammattikorkeakoulussa jo lukio-opintojen aikana!

Haaveiletko urasta liiketalouden tai koodauksen parissa? Aiotko suunnata lukion jälkeen opiskelemaan korkeakouluun? Nyt voit suorittaa korkeakouluopintoja myös lukio-opintojen rinnalla!

Haaga-Helia on avannut avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksutta myös lukiolaisille. Opintojen aikana pääset näkemään, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on. Opinnot on myös mahdollista hyödyntää myöhemmin osana korkeakoulututkintoa.

Tarjonnassamme on opintojaksoja verkossa ja lähiopetuksena. Opintojaksot tarjoavat mahdollisuuden tutustua korkeakouluopintoihin. Tarkista toteutustapa kurssikuvauksesta kunkin opintojakson kohdalta.

Kun suunnittelet opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa lukio-opintojesi aikana, keskustelethan asiasta opinto-ohjaajasi kanssa. Amk-opiskelu edellyttää itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta. Voit pyytää opintosuoritusotteen suoritetuista AMK-opinnoistasi sähköpostilla osoitteesta avoinamk@haaga-helia.fi. Huomioi myös, että korkeakoulussa yksi opintopiste (op) tarkoittaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä.

Huomioithan, että Haaga-Helia on siirtynyt henkilöllisyyden sähköiseen tunnistamiseen. Saat ohjeet pankki- tai mobiilitunnistautumiseen, kun olet ilmoittautunut opintojaksolle. Tunnistautumisen jälkeen saat tunnukset Haaga-Helian järjestelmiin sähköpostilla ja tekstiviestinä aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon. Sinun tulee myös täyttää opiskelusopimus ennen kuin tunnukset toimivat Haaga-Helian järjestelmissä.

Huomioithan, että avoimen amkin opintojaksoille on varattu rajallinen määrä lukiolaispaikkoja.

Pidätämme oikeuden opetustarjonnan muutoksiin.

KEVÄTLUKUKAUDEN 2024 OPINTOJAKSOT LUKIOLAISILLE

Haaga-Helian Lab-kierros lukiolaisille

Caption

Lähde mukaan kierrokselle Haaga-Helian oppimistiloihin opiskelijoiden kanssa. Berk, Karina ja Sonja kierrättävät katsojat Haaga-Helian Pasilan kampuksen Lab-luokkien läpi, tilojen opettajia haastatellen. Kierroksella kerrotaan myös yleistä tietoa Haaga-Heliasta ja siellä opiskelusta.

Kevätlukukausi 2024

Ilmoittautuminen kevätlukukauden 2024 opintoihin alkaa 7.12.2023 klo 9.00 ja päättyy 31.1.2024. Ilmoittautumislinkki löytyy kunkin opintojakson alasivulta.