Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS – sinun hyvinvointisi tukena!

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö sr on säätiö, joka tarjoaa terveydenhuoltopalveluja suomalaisten korkeakoulujen opiskelijoille.

YTHS Haaga-Helia
Uutinen

Body

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Opintojesi aikana YTHS on hyvinvointisi ja terveytesi tukena. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntija tarjoaa sinulle yleis- ja mielenterveyden sekä suunterveyden palvelut ja edistää opiskeluyhteisösi hyvinvointia.

YTHS:n palveluja voi käyttää perustutkintoa suorittava yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelija, joka on ilmoittautunut lukukaudelle läsnä olevaksi.

Faktat haltuun! Tutustu palveluihin ja asiointiohjeisiin osoitteessa yths.fi sekä Terveystietopankkiin osoitteessa yths.fi/terveystietopankki. Löydät myös ohjeet ajanvaraukseen ja palvelupisteesi ajantasaiset tiedot osoitteessa yths.fi/palvelupisteet.

Ota Self käyttöön! Self on opiskelijan oma verkkopalvelu YTHS:llä asiointiin. Sen kautta voit muun muassa hallinnoida ajanvarauksia, keskustella chatissa tai saapua etävastaanotolle. Kirjaudu verkkopalvelun käyttäjäksi heti lukukauden alussa ja pidä yhteystietosi ajan tasalla koko opintojesi ajan. Lue lisää: yths.fi/self-info.

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu maksetaan Kelalle oma-aloitteisesti (kela.fi/terveydenhoitomaksu). Vastaanotoista emme peri maksua. Muistathan siirtää tai perua aikasi ajoissa, niin vältyt käyttämättä jääneen vastaanoton maksulta. Lue lisää: yths.fi/maksut.