Yli 700 opiskelijaa valmistui Haaga-Heliasta keväällä

Yhteensä yli 450 tradenomia, IT-tradenomia, restonomia, medianomia, liikunnanohjaaja ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta sai tutkintotodistuksensa kevään valmistujaisissa. Lisäksi ammatillisen opettajan, erityisopettajan tai opinto-ohjaajan koulutuksen suoritti lähes 300 ihmistä.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Lukuvuoden päätteeksi on juhlittu satoja ammattikorkeakouluopintonsa päättäneitä. Haaga-Helian kampuksilla Pasilassa ja Porvoossa oli juhlavan iloinen tunnelma perjantaina 16.6., kun sadat valmistuneet vieraineen saapuivat yhteisiin juhliin.

– Kaikki te valmistuneet olette sankareita. Olette opiskelleet poikkeusaikana ja selviytyneet monenlaisista haasteista. Voitte olla ylpeitä itsestänne, Haaga-Helian rehtori Minna Hiillos sanoi valmistujaisjuhlassa Pasilassa.

Porvoossa puheet valmistuneille pitivät vararehtori Salla Huttunen ja alumni, Original Sokos Hotel Wiklundin hotellinjohtaja Jerry Halme. Lisäksi kuultiin Camilla Wiksten-Rönnbackan ja Dan Rönnbackan esittämää musiikkia.

Pasilassa juhlia järjestettiin kaksi, jotta kaikki mahtuisivat mukaan. Molemmissa juhlatilaisuuksissa kuultiin rehtori Minna Hiilloksen puhe sekä sopraano Emma Hartikaisen ja pianisti Tanja Niirasen musiikkiesityksiä. Aamupäivän juhlassa alumnin puheen piti kansanedustaja, yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström, ja iltapäivätilaisuudessa Suomen ammattivalmentajat SAVALin toiminnanjohtaja Raino Nieminen.

Puheiden ja musiikin jälkeen juhlissa jaettiin perinteisin menoin tutkintotodistukset ja stipendit hyvästä opintomenestyksestä ja parhaista opinnäytetöistä.

Aiemmin keväällä on juhlittu Haaga-Helian ammatillisesta opettajakorkeakoulusta valmistuneita ja Vierumäellä liikunnanohjaajan opintonsa päättäneitä.

Haaga-Helia onnittelee lämpimästi kaikkia valmistuneita, ja toivottaa heidät tervetulleiksi alumnien joukkoon!