Vuoden Restonomi 2023 on Kaisa Koskinen

Naturested Oy:n yrittäjä Kaisa Koskinen on järjestyksessään 24. Vuoden Restonomi. Arvonimi luovutettiin Kaisalle Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistys Pore ry:n vuosijuhlassa lauantaina 27.1.2024.

Vuoden Restonomi 2023 on Kaisa Koskinen
Uutinen

Body

Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekee Haagan Restonomit, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö. 

Kaisan sydäntä lähellä ovat luontomatkailu sekä luonnon ja ihmisen tasapaino. Hän järjestää kestävän luontomatkailun koulutuksia, kursseja sekä retkiä. Kaisa on valmistunut Haaga-Heliasta restonomiksi vuonna 2018 sen kansainvälisestä Hospitality, Tourism and Experience Management -koulutusohjelmasta. Haagan-Helian kansainvälinen restonomikoulutus juhlii 30. juhlavuottaan lukuvuonna 2023–2024.

Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. CMB ravintoloiden toimitusjohtaja Anders Löfman, NoHo partnersin Yoseph Youssef, Pamplemousse matkatoimiston Heidi Kilpiä, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Blomstedt, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkat – Suntours Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa

Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja, ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982. 

Ota yhteyttä
Risto
Karmavuo
tutkintojohtaja
+358 294471003
risto.karmavuo@haaga-helia.fi