Vuoden Restonomi 2021 on Saija Syväjärvi

Lapland Hotelsin hotellijohtaja Saija Syväjärvi on järjestyksessään 22. Vuoden Restonomi. Palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomikoulutuksesta valmistuneille.

Vuoden Restonomi 2021 on Saija Syväjärvi
Uutinen

Body


Arvonimi luovutettiin Syväjärvelle Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistyksen virtuaalisessa vuosijuhlassa 29.1.2022. Valinnan teki Haagan Restonomit -yhteisö, joka on Haaga-Helian Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö.

Haagan Restonomien mukaan Saija Syväjärvi on dynaaminen ja aikaansaava hospitality-alan moniottelija. Hän on pidetty tiiminvetäjä ja asiakkaiden arvostama majoitusalan ammattilainen.

Syväjärvi on aina valmis tukemaan restonomiopiskelijoita niin neuvoin kuin mielenkiintoisin projektein. Syväjärvi itse on suorittanut Haaga-Heliassa sekä restonomin AMK- että restonomin YAMK-tutkinnon.

Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. NoHo Partnersin Joseph Youssef, Pamplemousse-matkatoimiston Heidi Kilpiä, McDonald's Finlandin HR-johtaja Maarit Vepsäläinen, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja, omistaja Evon Blomstedt, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkat - Suntours Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa.

Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982.

 

Ota yhteyttä
Risto
Karmavuo
tutkintojohtaja
+358 294471003
risto.karmavuo@haaga-helia.fi