UKKO.fi on Haaga-Helian uusin partneriyritys

— Yrittäjyys kuuluu vahvasti Haaga-Helian strategiaan. On hienoa saada tätä tukeva partneri mukaan, kommentoi rehtori Teemu Kokko.

Ukko.fi:n Sami Ranta ja Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko allekirjoitustilaisuudessa.
Uutinen

Body

UKKO.fi on Suomen tunnetuin ja suurin kevytyrittäjyyden mahdollistaja. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja liikevaihto ylitti viime vuonna 100 miljoonaa euroa. Toimintaa pyöritetään reilun 80 henkilön voimin ja kova kasvuvauhti näkyy jatkuvana rekrytointitarpeena. Tämä onkin yksi syy siihen, miksi UKKO.fi on halunnut liittyä Haaga-Helian noin 100 partnerin joukkoon. 

— Brändimme on jo varsin tunnettu suomalaisten yrittäjien keskuudessa, mutta valitettavan harva tuntee meitä vielä työnantajana. Partneriyhteistyön kautta myös opiskelijat saavat selkeämmän käsityksen siitä, millainen yritys olemme työnantajana ja millaista osaamista haemme joukkoomme, kommentoi toimitusjohtaja Sami Ranta. 

UKKO.fi:n porukkaan kuuluu tällä hetkellä parikymmentä ohjelmistokehittäjää sekä kymmeniä talouden, digimarkkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehityksen ammattilaisia. Rekrytoinnin lisäksi partneruus parantaa yhteistyömahdollisuuksia opinnäytetöiden ja erilaisten projektien puitteissa. Ensimmäinen opinnäytetyöyhteistyö saatiinkin juuri menestyksekkäästi päätökseen. 

Yrittäjyys yhdistää

UKKO.fi on yrittäjyyden puolestapuhuja. Heillä on kaikille avoin Yrittäjyyskoulu, joka tarjoaa arvokasta tietoa yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko toivotti uuden partnerin lämpimästi tervetulleeksi: 

— Yrittäjyys kuuluu vahvasti Haaga-Helian strategiaan. On hienoa saada tätä tukeva partneri kertomaan yrittäjyydestä opiskelijoillemme ja olemaan mukana vaikkapa Start-Up Schoolin tapahtumissa.

Haaga-Helian kampuksella pidetty allekirjoitustilaisuus oli ensimmäinen, joka pystyttiin järjestämään pitkästä aikaa fyysisesti. Mukana tilaisuudessa olivat Teemun ja Samin lisäksi käytännön yhteistyöstä vastaava HR Business Partner Tiia Virtanen UKKO.fi:ltä ja partneritoiminnasta vastaava asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo Haaga-Heliasta.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi