Tradenomi, hae kaksoistutkinto-ohjelmaan Hochschule Müncheniin

Hei liiketalouden tradenomiopiskelija

Haaga-Helian liiketalouden tradenomitutkinnossa on kaksoistutkinto-ohjelma saksalaisen Hochschule Münchenin kanssa. Nyt sinulla on upea mahdollisuus hakea suorittamaan kaksoistutkintoa yhteistyökorkeakouluumme Münchenissa!

Valokuva opiskelijoista
News article

Body

MITÄ?

Kaksoistutkinto-opinnot koostuvat yhden lukuvuoden (60 op) opinnoista yhteistyökorkeakoulussa. Ohjelmassa suoritat 45 opintopisteen opinnot ja kirjoitat 15 op laajuisen opinnäytetyön Hochschule Münchenissä. Opintoja on tarjolla mm. myynnin, yrittäjyyden, kansainvälisen liiketoiminnan sekä viestinnän aloilta, ja opiskelukieli on englanti. Voit tutustua vaihtokohteeseen tarkemmin täällä.

Huomioithan, että kaksoistutkinnon laajuus on yhteensä 210 op eikä kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuminen siten saa pidentää opiskeluaikaasi. Opintojen aikana saat tukea ja ohjausta sekä Hochschule Münchenin että Haaga-Helian ohjaajilta.

MISSÄ?

Kaksoistutkinto-opintojen ajan asut Münchenissä, joka on Baijerin pääkaupunki. Se on tunnettu mm. Saksan StartUp-keskuksena ja Oktoberfest-olutfestivaalistaan. Kaupungissa on noin 1,5 miljoonaa asukasta, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Saksassa, Alppien läheisyydessä. Alueelta löytyy paljon nähtävää, ja siitä on helppo tehdä viikonloppumatkoja eri puolille Keski-Eurooppaa.

MILLOIN JA KENELLE?

 Voit nyt hakea Münchenin kaksoistutkinto-opintoihin lukuvuodelle 24–25. Haku päättyy 3.11.2023.

Voit hakea mukaan, jos sinulla on kaksoitutkinnon alkuun mennessä suoritettuna 120-150 opintopistettä vähintään 3,0 keskiarvolla, englannin kielen taitosi on vähintään B2-tasolla ja olet TRALIn opiskelija.

MITEN?

Haku kaksoistutkinto-ohjelmaan päättyy pe 3.11.2023.

Hae tästä!

Hakuprosessi on kolmivaiheinen:

  1. Täytä ensin yllä oleva hakulomake. Anna yhteystietosi, kirjoita englanninkielinen motivaatiokirje ja valitse alustavasti sinua kiinnostavat opintojaksot. 
     
  2. Tämän jälkeen sinut kutsutaan lyhyeen haastatteluun Pasilan kampukselle torstaina 23.11. Englanninkielisessä haastattelussa arvioimme kielitaitosi riittävyyttä ja motivaatiotasi. Haluamme myös yhdessä keskustellen varmistaa, että vaihto-ohjelma sopii opintojesi osaksi.
     
  3. Haastattelun jälkeen kerromme, suosittelemmeko sinulle hakua kaksoistutkinto-ohjelmaan varsinaisessa vaihtohaussa tammikuussa 2024.

Lisätietoa kv-palveluiden hakuprosessista täällä.

Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä tämä ainutlaatuinen mahdollisuus! Kaksoistutkinnon suoritettuasi sinulla on arvokkaan kansainvälisen opiskelukokemuksen lisäksi konkreettinen tutkintotodistus Haaga-Heliasta ja Hochschule Münchenistä. Siitä on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Ria-Marika Heiska, lehtori, saksa ja ruotsi
ria.heiska@haaga-helia.fi

Sirpa S. Bode, lehtori, saksa, opinto-ohjaaja
sirpa.bode@haaga-helia.fi

Ota yhteyttä
Ria
Heiska
lehtori
lehtori ja globaalien kielten tiimivetäjä
+358 294471124
Ria.Heiska@haaga-helia.fi
Sirpa.S
Bode
lehtori
+358 294471655
Sirpa.S.Bode@haaga-helia.fi