Tietokeskus on Haaga-Helian uusi partneri

Tietokeskus on vuonna 1989 perustettu IT-alan yritys, joka palvelee asiakkaitaan 360 asiantuntijan voimin yhdeksässä eri kaupungissa Suomessa.

Tietokeskus on Haaga-Helian uusi partneri
Uutinen

Body

Haaga-Helian uusin yrityspartneri on Tietokeskus. Yrityksen toiveissa on molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö osaamisen jakamisen ja yhteisten projektien merkeissä.

Tavoitteena on myös kasvattaa tietoisuutta IT-alasta Haaga-Helian opiskelijoiden keskuudessa.

– Haluamme olla tukemassa yhteiskunnallisesti arvokasta osaamisen kehittämistä Haaga-Helian kanssa. Haluamme myös antaa oman panoksemme yhteiskunnalle mm. kertomalla omista osaamistarpeistamme etenkin IT-alan opintolinjojen suunnittelijoille, kertovat rekrytointiasiantuntija Sonja Otranen ja HR-asiantuntija Tiina Nyberg Tietokeskukselta.

– Lisäksi haluamme lisätä etenkin IT-alan opiskelijoiden tietämystä yrityksestämme sekä myös siitä, millaisia uramahdollisuuksia tarjoamme ja millaista osaamista arvostamme. Olemme 360 asiantuntijan yritys, jossa saman katon alla yhdistyy pienen talon vapaus ja suuren talon projektit.

Tietokeskus on kiinnostunut löytämään kiinnostavia yhteisiä projekteja, joista sekä opiskelijat että yritys hyötyisivät.

– Ensimmäisenä etsimme opinnäytetyön tekijää, joka voisi kartoittaa meille tarvitsemaamme osaamista nyt ja tulevaisuudessa IT-alaan liittyen.
Myös muita opinnäytetöihin tai työharjoitteluihin liittyvää projekteja on jo suunnitteilla, pohtii Sonja Otranen.

tietokeskus logo
Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi