Tervetuloa YTHS:n palveluihin, uusi opiskelija!

Tervetuloa YTHS:n palveluihin, uusi opiskelija! Opintojesi aikana saat meiltä tukea hyvinvointiisi ja terveyteesi liittyvissä asioissa. Palvelumme ovat käytössäsi, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi 1.8.2023 alkaneelle syyslukukaudelle. Lue lisää tai katso video verkkosivuiltamme.

Kuvituskuva
News article

Body

Huomioithan, että saamme läsnäolotiedot korkeakouluilta noin 1–3 päivän viiveellä. Esimerkiksi Self-verkkopalvelun käyttö ja etävastaanotolle saapuminen edellyttävät, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tieto siitä on ehtinyt siirtyä YTHS:lle. Ilmoittauduthan läsnä olevaksi hyvissä ajoin ennen YTHS:n palveluiden käyttöä. Lue lisää

Kelalle maksettu korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa kaikki YTHS:n palvelut. Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun oma-aloitteisesti sekä syys- että kevätlukukaudelta Kelalle. Lue ajantasaiset ohjeet terveydenhoitomaksusta Kelan sivuilta.

Syksyn 2023 ryhmät on julkaistu verkkosivuillamme. Syksyn aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Lue lisää

Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikko järjestetään tänä vuonna 2.–6.10. Koko viikon kestävä hyvinvointitapahtuma tulee jälleen! Laita siis jo kalenteriisi merkintä viikolle 40. Opiskeluhyvinvointia tarkastellaan päivittäin vaihtuvista näkökulmista käsin. Tule kuuntelemaan asiantuntijalivejämme ja osallistu keskusteluun halutessasi myös itse! Tapahtuman tarkempi sisältö ja aikataulu julkaistaan lähempänä ajankohtaa, pysy siis kuulolla.