Tervetuloa kirjastoon, uusi opiskelija!

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Heliaan ja käyttämään kirjastoa! Kirjastokortin hankit näppärimmin Tuudo-sovelluksessa. Vilauta Tuudo-korttia kirjastossa, saat haalarimerkin! Lue tarkemmin kuvan alta.

Kirjaston haalarimerkki, jossa lukee Play your card right @haagahelialibrary.
News article

Body

Saat meiltä luotettavaa ja tutkittua tietoa, sekä painettuna että sähköisenä. Kirjastossa voit työskennellä ja lukea. Henkilökunnalta saat apua kirjaston käytössä ja tiedonhaussa.

Kirjastokortin teet sukkelimmin Tuudo-sovelluksessa. Käy näyttämässä upouusi Tuudo-korttisi oman kampuksesi kirjastossa, saat haalarimerkin. Haalarimerkkejä on jaossa ma 22.8. alkaen, niin kauan kuin merkkejä riittää. Toimi nopeasti, jotta saat omasi!

Jokaisella kampuksella on kirjasto ja niiden aukioloajat voit tarkistaa HH Finnan etusivulta. Asiakaspalveluaikojen lisäksi meillä on käytössä omatoimikirjastot Haagassa, Malmilla, Pasilassa ja Porvoossa. Omatoimiaikana voit asioida kirjastossa itsenäisesti, vaikka henkilökuntaa ei ole paikalla. Voit lainata ja palauttaa automaatilla sekä noutaa varauksia. Haagan laajempaan omatoimikirjastoon (illat ja viikonloput) tarvitset Flexim-avaimen, jonka saat vahtimestareilta 10 euron panttia vastaan.

HH Finna on verkkokirjastomme, jossa voit mm. etsiä tietoa, varata kirjoja ja uusia lainasi. Haaga-Helian opiskelijat kirjautuvat verkkokirjastoon Haaga-Helian verkkotunnuksilla, mikä antaa oikeuden e-aineistojen käyttöön myös kotoa.

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastoilla on yhteiset painetut kokoelmat. Löydät kaikkien kolmen kirjaston kirjat HH Finnasta ja voit varata niitä omaan kirjastoosi. Voit palauttaa lainasi mihin tahansa Haaga-Helian, Laurean tai Metropolian kirjastoon.

Kirjaston henkilökunta auttaa sinua mielellään. Tervetuloa asioimaan!