Teemu Kokko palaa Haaga-Helian rehtoriksi

Vajaat kaksi vuotta toimivapaalla Ruotsissa viettänyt Teemu Kokko palaa takaisin Haaga-Helian rehtoriksi perjantaina 1.12. 

Teemu Kokko
Uutinen

Body

Teemu Kokko jäi toimivapaalle rehtorin tehtävistä helmikuussa 2022 tukeakseen vaimoaan Maimo Henrikssonia Suomen Ruotsin-suurlähettilään työssä.

– Suomen ja Ruotsin välit ovat monen asiantuntijan mukaan intensiivisimmät koskaan, ja tämä näkyi vieraiden ja delegaatioiden määrässä. Olen tavannut suunnattoman määrän ihmisiä elämän eri aloilta ja uskon, että noista kohtaamisista on myös hyötyä Haaga-Helialle, Teemu kertoo.

Liikkuvaan junaan

Teemu kertoo odottaneensa töihin palaamista kovasti, ja että se tuntuu kaiken kaikkiaan hyvältä.

– Haaga-Helia on ollut erittäin osaavissa käsissä poissaoloni aikana, siksi on helppo tulla takaisin. Haluan lausua kiitoksen Minna Hiillokselle joukkoineen, Teemu sanoo.

Eniten Teemu on odottanut tapaamisia uusien ja vanhojen kollegoiden kanssa sekä kansallista yhteistyötä koulutussektorin toimijoiden kanssa. Hän hyppää mukaan liikkuvaan junaan, ja on innolla mukana myös kansainvälisissä kuvioissa: heti joulukuussa on ohjelmassa Ulysseus Eurooppa-yliopiston kokoontuminen Montenegrossa.