Tarjouspyyntö - Luovaa Osaamista Hyötypeleistä -hanke

Hankkeessa laajennetaan ammattikorkeakoulujen tarjoamaa pelikoulutusta viihdepeleistä hyötypeleihin. Lisäksi siinä kehitetään uudenlainen opintopolku hyötypeleistä kiinnostuneille sekä toimintamalli, jossa opiskelijat kehittävät yrityksille hyötypeleihin liittyviä ratkaisuja projektitöinä. Hankkeen rahoittaa Kestävää kasvua ja työtä - Suomen rakennerahasto-ohjelma 2014-2020.

LuoHype-hankkeen logo
News article

Body

Tavoitteena on toteuttaa prototyyppi opiskelijatiimin konseptin pohjalta. Konsepti on tehty yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa.  Tavoitteena on että prototyyppi sisältää konseptin keskeisimmät (core loop) toiminnallisuudet, jotta niitä voidaan testata asiakkaan kanssa.

Prototyypin kuvaus

FLIGHT FANTASIA
Peli on VR-maailmaan sijoittuva kilpalentopeli, jonka tavoitteena on aktivoida peleistä kiinnostuneita ja pelaamista harrastavia kehitysvammaisia liikkumaan hyödyntäen Exerium-pelituolia ja Oculus Quest 2:ta.
 
Toivomme tarjousta prototyypin (POC, MVP) kehittämiseen. Tarjoukseen tulee sisällyttää kaikki kehittämisyhteistyöhön sisältyvät kustannukset (mm. prototyypin toteutus ja hankkeen aikainen ylläpito sekä toimitus). Budjetti on 2000€ + alv 24 % .
 
Vastaattehan tähän tarjouspyyntöön tarjouksellanne 10.6.2022 mennessä. Kaikki tarjoukset arvioidaan toimesta viimeistään 15.3.2022.
 
Tarjoukset ja kysymykset osoitteeseen: jouko.loijas@haaga-helia.fi
 
Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka kriteereinä hinnan lisäksi ovat

  1. tehtyjen prototyyppien referenssit
  2. tilaajalle jäävä dokumentaatio
  3. vaadittava tekninen osaaminen.
Ota yhteyttä
Jouko
Loijas
lehtori
+358294471685
Jouko.Loijas@haaga-helia.fi