Pasila Podcast jatkuu uusilla jaksoilla

Alkuvuonna lanseerattu ’Pasila Podcast’ jatkuu tänä syksynä uusilla teemoilla. Toisen tuotantokauden viidessä uudessa jaksossa uppoudutaan muun muassa Pasilan lähiruuan tuotantoon, liikenteeseen, yhteisöllisyyteen ja pasilalaisten yrittäjien näkökulmiin.

Pasila podcast
Uutinen

Body

Podcast sukeltaa Pasilan pintaa syvemmälle, ja se tuo yhteen pasilalaiset, Pasilassa työskentelevät sekä Pasilasta kiinnostuneet. Podcastin tavoitteena on lisätä tietoisuutta Pasilasta ja sen tarjonnasta, mahdollisuuksista, historiasta ja tulevasta.

Podcastin tekijöinä ja juontajina toimivat kaksi nuorta journalismin opiskelijaa, Viivi Koski ja Jenni Könttä. Viivi ja Jenni opiskelevat journalismia Haaga-Helian Pasilan kampuksella. He myös työskentelevät Pasilassa ja Jenni lisäksi asuukin Pasilassa.

Kuuntele Pasila Podcastia Spotifyssä: https://open.spotify.com/show/3wE5A5ltuNU8p1Qg36sLYT?si=rGQjXEtCTEOHApnVNXUtAw&utm_source=copy-link

Pasila Podcastia voi seurata myös Instagramissa: https://www.instagram.com/pasilapodcast/

PasilaHUB tuottaa podcastin

Pasila Podcastin tuottaa PasilaHUB-hanke, jossa kehitetään Pasilan alueen kuluttajaliiketoimintaa ja luodaan uusia kaupan- ja tapahtuma-alan konsepteja. 

Kuuntele Pasila Podcastia ja anna palautetta tekijöille:

Viivi Koski, viivi.koski@myy.haaga-helia.fi

Jenni Könttä, jenni.kontta@myy.haaga-helia.fi