MyNet vaihtuu Pepiksi

Haaga-Helian opiskelijaviestinnän kanavat uudistuvat vuoden 2022 alussa, ja samalla myös opiskelijoiden intranettinä toiminut MyNet poistuu käytöstä nykyisenlaisena.

Kulttuuriälyn valmennus osana monikulttuurisen organisaation strategiaa
Uutinen

Body

Yleiset opiskeluun ja opiskelijatoimintaan liittyvät tiedot ja uutiset löytyvät jatkossa Haaga-Helian omien verkkosivujen alta Opiskelijalle-osiosta.

Kaikki opintoihin liittyvät käytännön toiminnallisuudet, kuten opiskelijan henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS), kurssi-ilmoittautuminen, läsnäoloilmoittautuminen, opintopalautejärjestelmä, hyväksilukulomake ja sähköiset opiskeluaikaiset todistukset löytyvät jatkossa opiskelijoiden omalta työpöydältä Peppi-järjestelmästä. Järjestelmä on sama kuin aiemmin MyNetin sisällä ollut opintohallintojärjestelmä ja sinne kirjaudutaan edelleen samoilla Haaga-Helian tunnuksilla. Myös osoite säilyy samana kuin vanha MyNetin osoite.

Siirtyminen MyNetista Peppiin tehdään 4.1. n. klo 9-12 välillä, eikä HOPSiin ja siihen liittyviin toiminnallisuuksiin pääse käsiksi lainkaan muutostöiden aikana.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.