Milwaukee on solminut partnerisopimuksen Haaga-Helian kanssa

Milwaukee on korkealaatuisten ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja.

Milwaukee
Uutinen

Body

Milwaukeen maajohtaja Tommi Spännäri vieraili Haaga-Helian Pasilan kampuksella keskustelemassa partneriyhteistyöstä yhdessä Haaga-Helian rehtorin Minna Hiilloksen ja asiakkuuspäällikön Riku Korosuon kanssa.

Myyntityö on olennainen osa Milwaukeen toimintaa, ja sitä he haluavat tehdä tutuksi myös Haaga-Helian opiskelijoille. He haluavat myös kasvattaa brändin tunnettavuutta ja löytää uusia myynnin ammattilaisia.

– Myyntityö on todella moninaista. Hyville motivoituneille persoonille globaali ja iso 16miljardin USD/60 000 työntekijän yritys antaa paljon erilaisia ura mahdollisuuksia niin Suomessa, Nordicissa kuin EMEA:ssakin, Spännäri kertoo.

Hän kuvailee myyntityötä innostavaksi ja korostaa työn tarjoamien taloudellisten mahdollisuuksien lisäksi myös verkostoitumisen tärkeyttä ja sosiaalisten kanssakäymisten antoisuutta. Myyjänä pääsee tutustumaan monipuolisesti erilaisiin ihmisiin ja asiakkaisiin.

Partneriyhteistyön seuraava opiskelijoille näkyvä vaihe on Milwaukeen oma brändätty luokkatila. Milwaukee tulee osallistumaan moniin tapahtumiin kampuksilla, joissa he tulevat esittelemään tuotemerkkiään, liiketoimintaansa ja organisaatiossa työskentelyä.