Kieli on avain - ilmoittaudu nyt Ulysseus-kielikursseille!

Opiskelija, aloita matkasi monikielisyyteen Ulysseus-kieliopinnoilla!

Ulysseus language courses
Uutinen

Body

Ulysseus Eurooppa-yliopiston laaja kielitarjonta on nyt julkaistu!

Ulysseus Eurooppa-yliopisto tarjoaa monipuolisen kielikurssivalikoiman, joka mahdollistaa opiskelun kymmenessä eri kielessä eri tasoilla. Kieltenopiskelu avaa ikkunan kiehtovaan maailmaan, joka yhdistää kielen, kulttuurin ja virtuaalisen oppimisen.

Ulysseus kieliopinnot ovat joustavia ja monipuolisia, sillä kielikurssit ovat virtuaalisia, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat uppoutua kielten maailmaan oman aikataulunsa mukaisesti. Lisäksi kurssien opetusmenetelmät vaihtelevat, jolloin jokainen opiskelija voi löytää itselleen sopivimman tavan oppia uutta kieltä.

Kielitaito avaa ovia maailmaan ja Haaga-Helian opiskelijoilla on nyt hieno mahdollisuus laajentaa kielitaitoaan Ulysseus Eurooppa-yliopiston kautta. Kymmenen eri kielen valikoima ja virtuaalinen oppimisympäristö tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden monipuoliseen kielen opiskeluun.

Kurssivalikoima kattaa kieliä eri puolilta maailmaa Voit opiskella espanjaa, italiaa, ranskaa, saksaa, suomea, englantia, venäjää tai kiinaa. Myöhemmin kielivalikoima täydentyy vielä arabialla ja slovakialla.  Kurssit ovat avoinna eri tasoilla, joten niin aloittelijat kuin edistyneetkin opiskelijat löytävät itselleen sopivan vaihtoehdon.

Ulysseus Eurooppa-yliopiston kielikurssit eivät ole pelkästään kielten opiskelua, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden syventyä kulttuureihin ja laajentaa maailmankuvaa. Kursseille osallistuu opiskelijoita kuudesta eri korkeakoulusta, ja pääset opiskelemaan monikulttuurisessa ympäristössä. Opiskelijat voivat odottaa monipuolisia oppimistapoja, kuten vuorovaikutteisia online-oppitunteja, täysin itseopiskeltavia virtuaalikursseja sekä ohjattuja virtuaaliopintoja.

Suurin osa kursseista alkaa lokakuussa ja päättyy joulukuussa. 

Tutustu kielivalikoimaan ja ilmoittaudu nyt!

Huom! Haaga-Helian opiskelijat ilmoittautuvat joko Pepissä tai Ulysseuksen sivujen kautta. Jokaisella kurssisivulla on ohjeet ilmoittautumiseen.

Ulysseus Eurooppa-yliopisto

Ulysseus Eurooppa-yliopistoallianssissa on mukana kuusi korkeakoulua: Sevillan yliopisto Espanjasta (hanketta koordinoiva korkeakoulu), Genovan yliopisto ItaliastaUniversité Côte d’Azur Ranskasta, Košicen tekninen yliopistoMCI (The Entrepreneurial School®), Itävallasta sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Suomesta.

Loppuvuonna 2023 allianssi laajenee kahdeksaan jäseneen, kun mukaan liittyvät Münsterin yliopisto Saksasta ja Montenegron yliopisto Montenegrosta

 

Ulysseus, logo