HomeOpera-hanke mukana Uusimaa-viikolla

HomeOpera on esillä tänään tiistaina 10.5 klo 12-15.00 Oodin Maijansalissa. Tervetuloa tutustumaan hankkeen toimintaan!

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Uusimaa-viikko on tapahtumakimara, debattia ja hyvien esimerkkien esille nostamista ympäristön, hyvinvoinnin, kulttuurin, osaamisen ja kilpailukyvyn saralta. Vuotuista Uusimaa-viikkoa koordinoi Uudenmaan liitto, joka toimii myös HomeOpera-hankkeen rahoittajana.

Iltapäivällä klo 12-15 Oodin Maijansalin valtaa hanketori, jossa myös Haaga-Helian HomeOpera-hanke on esillä. Tervetuloa mukaan keskustelemaan hankkeen viimeisimmistä kuulumisista!

Mikäli et pääse paikalle livenä, voit osallistua HomeOpera-hankkeen kehitystyöhön myös vastaamalla hankkeen kyselyyn tästä sekä tutustumalla la 14.5. järjestettävään vuorovaikutteiseen Sibelius-balettiesitykseen.

Hyvinvointi ja terveys osana Uusimaa-viikkoa

Osana Uusimaa-viikkoa Keskuskirjasto Oodissa järjestetään ti 10.5. Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat. Aamupäivällä kuultiin tervetulosanat Uudenmaan liiton kulttuuriasiantuntijalta Tarja Haililta, johtaja Juha Eskeliseltä, sekä Sosiaali- ja terveysministeriön johtaja Anna-Kaisa Iivarilta. Tämän jälkeen Professori Antti Malmivaara kertoi puheessaan, miten kulttuuripohjaisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden vaikuttavuutta tulisi muuntaa eurojen kielelle. Lisäksi kuultiin puheenvuoro Helsingin kaupungin päihdepalveluista.

Tutustu lisää HomeOpera-hankkeeseen tästä.

13.05.2022
Uutinen
Jos ikäihminen ei pääse oopperaan, tuodaan ooppera heille kotiin – virtuaalinen HomeOpera ...
04.05.2022
Uutinen
Sibelius-baletti suorana Yle-Areenassa 14.5.2022 - Koe ja keskustele!