Haaga-Helian vuoden partneri 2023 on Kamux

Vuoden partneri valittiin Haaga-Helian järjestämässä partneri-illassa torstaina 23.11. Haagan kampuksella.

Vuoden partneri 2023
Uutinen

Body

Tilaisuudessa vuoden partneriksi nimitettiin Kamux ja vuoden partneri managerin tittelin sai Haaga-Helian lehtori Anu Nieminen.

Niemisen mukaan Kamux lähti rakentamaan kumppanuutta heti innolla ja järjestelmällisyydellä.

– Kamux on pyrkinyt osaksi opiskelijoiden arkea ja on aktiivisesti ja avoimin mielen ottanut osaa erilaisiin kumppanuusaktiviteetteihin, Nieminen kehuu.

Kamux on ollut mukana rekrytointitapahtumissa, Sales Morning tapahtumassa ja toimi Best Seller -kilpailun sponsorina. Kamux myös suunnitteli ja toteutti nimikkoluokkansa brändäyksen huolella, ja luokan avajaisia juhlittiin opiskelijoiden kanssa keväällä 2023. Kamux on myös tasaisesti tarjonnut asiantuntijavieraita Haaga-Helian kursseille, kertomaan muun muassa digitaalisesta myynnistä, myynnin murroksesta ja ammattimaisesta, vaativasta myyntityöstä.

– Kaikki kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa rekrymessuilla, sekä mielenkiintoiset luennot kampuksilla ovat olleet yhteistyössä ehdottomasti parasta. Palkitsevinta on myös ollut nähdä opiskelijoissa ahaa-elämyksiä, kertoo palkinnon vastaanottanut Patrik Sjöman

Ensimmäisen vuoden aikana Kamux on onnistunut rakentamaan vahvan perustan kumppanuudelle ja on omalla toiminnallaan vahvasti tukenut Haaga-Helian missiota avata ovet työelämään.