Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii lisää väkeä hallitukseensa!

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii lisää ihmisiä hallitukseensa! Ehdolle asettuminen onnistuu näppärästi joko lähettämällä sähköpostia tai saapumalla paikalle keskiviikkona 27. huhtikuuta järjestettävään edustajiston kokoukseen.

Ruskeatukkainen nainen, joka katsoo suurennuslasin läpi. Yläkulmassa Helgan logo.
News article

Body

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii lisää nohevia ihmisiä hallitukseensa.

Ehdolle asettuminen  onnistuu näppärästi joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen edustajisto2022@helga.fi tai saapumalla paikalle keskiviikkona 27. huhtikuuta järjestettävään edustajiston kokoukseen.

Miksi hakisit ja mitä kaikkea pääset oppimaan Helgan hallituksessa? No vaikka mitä!

Helgan toiminta jakautuu neljään isompaan kategoriaan: edunvalvonta, yhteisö, tuki ja viestintä. Hallituksen jäsenet valitsevat itselleen mieluisia tehtäviä eri alueilta.

Helgan hallituksessa sun ei tarvitse tehdä pelkästään tapahtumia tai edunvalvontaa, vaan voit olla vastuussa esimerkiksi vuosijuhlista ja tehdä samalla lobbaustyötä edunvalvonna parissa.

Helga on ennen kaikkea oppimisorganisaatio eli tehtäviin ei tarvitse aikaisempaa kokemusta tai osaamista, vaan tärkeintä on aika ja halu oppia uutta. Jokainen hallituksen jäsen tukee toinen toistaan ja tällä tavoin toimintaa kehitetään yhdessä.

Hae siis ihmeessä mukaann niin pääset vaikuttamaan opiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja kehittämään yhteisöämme yhä parempaan suuntaan!

Mikäli sulla on jotain kysyttävää, niin voit lähestyä hallituksen puheenjohtaja Diana Murashkinaa tai edustajiston puheenjohtaja Minna Huurrekorpea esimerkiksi sähköpostitse tai laittamalla DM:ää Helgan IG:seen (helga_hki).

Lisää tietoa toiminnastamme löytyy meidän verkkosivuilta osoitteesta: