Haaga-Helia solmi partnerisopimuksen Kamuxin kanssa

Kamux haluaa partneriyhteistyön avulla tutustuttaa Haaga-Helian opiskelijat kansainvälisen käytettyjen autojen myyntiorganisaation toimintaan.

Kamux
Uutinen

Body

Kamux on Suomen suurin ja Euroopan kolmanneksi suurin käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux toimii tällä hetkellä kolmessa eri maassa, Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, ja yrityksen tavoitteena on kasvaa Euroopan suurimmaksi käytettyjä autoja myyväksi ketjuksi.

Kamuxin Pilvi Forsblom ja Patrick Sjöman vierailivat Haaga-Helian Pasilan kampuksella, ja suunnittelivat tulevaa yhteistyötä yhdessä Minna Hiilloksen ja Riku Korosuon kanssa.

– Olemme Kamuxilla todella innoissamme alkavasta yhteistyöstä! Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainväliseen käytettyjen autojen vähittäiskauppaan ja tavoitteenamme on luonnollisesti rekrytoida kasvun myötä tarvitsemiamme tulevaisuuden osaajia. Toivomme myös rikkovamme autoalaa mahdollisesti koskevia ennakkoluuloja, Patrick Sjöman kertoo.

Kamux tulee näkymään Haaga-Helian Pasilan kampuksella muun muassa brändätyssä Kamux-luokkahuoneessa sekä Uratori ja duuniin.net rekrytointitapahtumissa. Yrityksen tavoitteena on luoda kohtaamisia opiskelijoiden kanssa ja jalkautua kampukselle erilaisten tempauksien merkeissä ja olla osana myös opinnoissa esimerkiksi luentovierailujen muodossa. Tämän lisäksi Kamux haluaa tarjota opiskelijoille myös mahdollisuuden harjoittelupaikkoihin ja opinnäytetöiden tekemiseen.

Kamux on vahvasti myyntiorganisaatio, mutta tarjoaa myös paljon muita työllistymismahdollisuuksia aina ohjelmistokehittämisestä taloushallintoon saakka. Kamuxilla työskentelevällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla sekä saada myös kansainvälistä kokemusta.

– Olemme vakaa ja luotettava työnantaja, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Meillä uskaltaa olla oma itsensä, ja mahtavat työkaverit auttavat toisiaan onnistumaan, Sjöman päättää.