Haaga-Helia Kespron palvelukumppaniksi

Haaga-Helia ja Kespro tarjoavat yhteistyössä monipuolista tukea ravintola-alan yrityksille ja yhteisöille. Palvelukumppanuus hyödyntää molempien organisaatioiden vahvuuksia ja asiantuntemusta.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Haaga-Helia tunnetaan Suomen tunnetuimpana restonomien ja liiketalouden kouluttajana, kun taas markkinajohtaja Kespro on Kesko Oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Heidän asiakkaita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet.

Yhteistyö tarjoaa sekä Kespron asiakkaille, että Kesprolaisille mahdollisuuden hyödyntää Haaga-Helian käytännönläheisiä koulutuksia. Koulutukset ovat näkyvillä Kespron verkkosivuilla ja ne ovat tarjolla Kespron työntekijöille sekä asiakkaille alennettuun hintaan.

Haaga-Helian kotimaan ja koulutusviennin myyntipäällikkö Klaus Lüttjohann sekä myyntikoordinaattori Mikko Karamo olivat tällä viikolla Kespro Expossa Koskenrannassa, jonne oli kutsuttu Kespron palvelukumppanit. Iso kiitos Kesprolle upeasta tapahtumasta.

– Palvelukumppanuus Kespron kanssa avaa meille paljon yhteistyömahdollisuuksia HoReCa-alalla. Yhdistämällä vahvuutemme voimme valmistaa ja kehittää alan yrityksiä kokonaisvaltaisesti kohtaamaan toimialan tulevaisuuden haasteet, Klaus Lüttjohann sanoo.

Kuvassa: Head Of Service Operations Taiju Jaatinen ja Service Manager Nina Hienonen Kesprosta sekä myyntikoordinaattori Mikko Karamo ja myyntipäällikkö Klaus Lüttjohann Haaga-Heliasta.

Ota yhteyttä
Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
Klaus.Luttjohann@haaga-helia.fi