Fennia ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

Fennian ja Haaga-Helian edustajat tapasivat uuden yhteistyön tiimoilta ja suunnittelivat tulevaa.

 

Fennia
Uutinen

Body

Fennian edustaja Annika Ahonen vieraili Pasilan kampuksella keskustelemassa tulevasta partneriyhteistyöstä Haaga-Helian asiakkuuspäällikön Riku Korosuon ja Fennian Partner Managerina toimivan Anu Niemisen kanssa.

Ahonen kertoo Fennian odottavan yhteistyöltä erityisesti tunnettuuden lisäämistä ja työnantajamielikuvan laajentamista opiskelijoiden keskuudessa. Fennia haluaa tavoittaa tulevaisuuden työntekijöitä ja tehdä työllistymismahdollisuuksia tutuksi sekä Haaga-Helian opiskelijoille että alumneille.

Fennia tulee osallistumaan Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuihin tapahtumiin ja tarjoamaan avoimia työpaikkoja.

– Tulemme järjestämään opiskelijoille mahdollisuuksia yritysvierailuihin ja verkostoitumiseen Fennian asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena meillä on myös näkyä opiskelijoiden arjessa valikoitujen kurssien yhteydessä, Ahonen kertoo.

Opiskelijoiden tavoittamisen lisäksi Fennia on kiinnostunut tekemään yhteistyötä myös Haaga-Helian alumnien kanssa ja mahdollisesti hyödyntämään myös Haaga-Helian tarjoamia koulutusmahdollisuuksia.

–  Meillä Fennialla yhdessä tekeminen on sydämen asia. Rohkaisemme uskaltamaan, kokeilemaan ja yrittämään ja näitä teemoja haluamme korostaa yhteistyön tiimoilta ja tuoda erilaisten aktiviteettien kautta esille opiskelijoiden arjessa ja tulevaisuuden suunnittelussa, Ahonen summaa.