Elinkeinon huippuammattilaiset kehittämässä restonomikoulutusta

Restonomikoulutuksen neuvottelukunta kaudelle 2023–2025 on nimetty.

Elinkeinon huippuammattilaiset kehittämässä restonomikoulutusta
Uutinen

Body

Haaga-Helian restonomikoulutuksen neuvottelukunta on elinkeinon huippuosaajista koottu ryhmä, joka kehittää hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusta yhdessä Haaga-Helian koulutusjohdon ja opetushenkilöstön kanssa. Neuvottelukunnan tavoitteena on vahvistaa koulutuksen ja työelämän siteitä, kehittää restonomiprofiilia sekä jalkauttaa toimenpiteitä käytäntöön – yhteistyössä ja verkostoituen.

Viime kaudelta neuvottelukunnassa jatkaa 11 jäsentä. Puheenjohtajana toimii MaRa ry:n koulutuspoliittinen asiantuntija Katri Jakosuo. Toimitusjohtajat Riikka Kannas Food Camp Finlandilta ja Jenni Keskinen Ravintolakolmiolta tuovat neuvottelukuntaan vahvaa ravintola-alan osaamista. Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa, Suomenlinnan hoitokunnan matkailuasiantuntija Milla Öystilä sekä Suomen matkailualan liitto SMAL ry:n toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti ovat puolestaan matkailualan ammattilaisia. Helsingin kaupungilta mukana on kestävän matkailun kehittämisestä vastaava erityissuunnittelija Jukka Punamäki ja Porvoon kaupungilta matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen. Jatkavia jäseniä ovat myös Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi, Sofia Helsingin toimitusjohtaja Mikko Leisti sekä Posintran aluekehitysjohtaja Topi Haapanen
    
Uusina jäseninä neuvottelukunnassa aloittavat Finlandia-talon liiketoimintajohtaja Riitta Kilo, Hotel Marian myyntijohtaja Heli Mende, Uudenmaan liiton erityisasiantuntija Tarja Koistinen sekä ravintoloitsija Dani Hänninen. Mukaan neuvottelukunnan toimintaan lähtevät myös Strawberryn People Manager Pia Haapsaari-Helminen, Hiisi Homesin teknologia- ja markkinointijohtaja Markus Veikkolainen sekä Metsähallituksen matkailun erityisasiantuntija Leena Yli-Piipari. Finavian edustajana toimii tällä kaudella Noora Sjöberg

Haaga-Heliasta neuvottelukunnassa ovat mukana tutkintojohtaja Risto Karmavuo sekä osaamisaluejohtajat Kiti Häkkinen, Johanna Rajakangas-Tolsa sekä Pirkko Salo. Lehtorit Antti Petteri Kurhinen ja Outi Rekola toimivat opettajakunnan edustajina. 

Neuvottelukunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Uuden neuvottelukunnan ensimmäinen kokous on perjantaina 22.9. Haagan kampuksella.

Ota yhteyttä
Risto
Karmavuo
tutkintojohtaja
+358 294471003
Risto.Karmavuo@haaga-helia.fi