Eckerö Line valittiin Haaga-Helian vuoden partneriyritykseksi

Eckerö Line valittiin Haaga-Helian vuoden partneriyritykseksi. Yritystä kiiteltiin erityisesti sen sitoutuneisuudesta pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä niistä lukemattomista mahdollisuuksista, joita se on tarjonnut Haaga-Helian opiskelijoille.​

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjesti torstaina 29. lokakuuta vuosittaisen kutsuvierastilaisuuden yli sadalle yrityspartnerilleen. Tilaisuus järjestettiin koronaviruspandemian vuoksi tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisesti.
Tilaisuudessa julkistettiin vuoden partneriyritys sekä vuoden Partner Manager, joiksi valittiin laivavarustamo Eckerö Line sekä Haaga-Helian lehtori Salla Ursin. Eckerö Lineltä palkinnon vastaanotti Culture Manager Minna Johansson.

Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Harriet Lindeberg-Saapunkin mukaan vuoden partneriyrityksen valintaan vaikuttivat laivavarustamon pitkäjänteinen ja tiivis yhteistyö Haaga-Helian kanssa. 

—​ Eckerö Linesta tekee erityisen heidän vahva sitoutuneisuutensa pitkäjänteiseen yhteistyöhön myös näinä matkailualalle kriittisinä aikoina, hän sanoo.​

Lindeberg-Saapunki kokee, että sitoutuminen näinä aikoina on alan kannalta kriittisen tärkeää, ja samalla se valaa myös toivoa Haaga-Helian hotelli-, matkailu- ja ravintola-alan opiskelijoihin.

Eckerö Linen Johansson näkee yhteistyön hyödyttävän molempia osapuolia.

—​ Haaga-Helian opiskelijat ovat antaneet meille runsaasti ideoita siitä, miten toimintaamme voisi kehittää. Samalla he pitävät meidät ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä, hän kertoo.​

Eckerö Line on rekrytoinut Haaga-Helian opiskelijoita vuosien ajan yrityksen eri osastoille, joissa opiskelijat ovat päässeet yhdessä Eckerö Linen kanssa suunnittelemaan itselleen oman harjoittelun aikaisen työpolkunsa.

Haaga-Helian opiskelijat ovat myös kehittäneet Eckerö Linelle muun muassa risteilyjen lastenohjelmaa, siellä tarjoiltavia ruokalistoja sekä parfyymikaupan tuotevalikoimaa.

Lehtori Ursinin mielestä on erittäin tärkeää, että opiskelijoille voidaan tarjota mahdollisuuksia, joissa he pääsevät tekemään työelämälähtöisiä projekteja.

Siksi hän pitääkin Eckerön Linen kriisiaikaista toimintaa suorastaan ihailtavana.​

—​ On todella kunnioitettavaa, miten Eckerö Line on jaksanut uskoa yhteistyöhömme, ja se on jatkunut alan tukalasta tilanteesta huolimatta normaalisti, hän sanoo.​

Ursinin mukaan Haaga-Helian ja Eckerö Linen välinen yhteistyö on hyvin kokonaisvaltaista, ja se kehittyy, kasvaa ja syvenee kaiken aikaa. 

Haaga-Helian tavoin myös Eckerö Linen yhtenä tavoitteena on tuottaa tulevaisuuden huippuosaajia työelämän tarpeisiin.