Dun & Bradstreet on Haaga-Helian uusi partneri

Dun & Bradstreet on globaalin datan ja analytiikan tarjoaja, jonka avulla yritykset ympäri maailmaa voivat parantaa päätöksentekoa ja liiketoiminnan suorituskykyä.

Dun & Bradstreet
Uutinen

Body

Yrityksen edustajat Pilvi Vilja ja Elina Salminen vierailivat Haaga-Heliassa Pasilan kampuksella ja kertoivat yrityksen toiveista ja odotuksista yhteistyön tulevaisuuden suhteen.

– Tavoitteemme on kasvattaa Dun & Bradstreetin tunnettuutta opiskelijoiden, eli tulevaisuuden työntekijöiden keskuudessa. Haluamme myös nostaa yrityksemme houkuttelevuutta työnantajana, Vilja kertoo.

He haluavat myös kuulla, minkälaisista teemoista ja työtehtävistä opiskelijat ovat kiinnostuneita. Dun & Bradstreet tarjoaa myös Haaga-Helian opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja näkymään erilaisissa tapahtumissa kampuksilla. Yrityksen toiminnassa painottuvat erityisesti on kansainvälisyyden, datan ja analytiikan osa-alueet.

Dun & Bradstreet on jo lähes 200 vuoden ajan auttanut asiakkaitaan ja kumppaneitaan kasvamaan ja menestymään datan, analytiikan ja datavetoisten ratkaisujen avulla.Nopeasti kehittyvällä alalla ja kansainvälisessa työympäristössä tulevaisuuden osaajien ja taitojen kartoittaminen on tärkeää ja sitä Dun & Bradstreet haluaa edistää partneriyhteistyöllä.