CMB Ravintolat on Haaga-Helian vuoden partneri 2022

Vuoden partneriksi 2022 valittiin CMB ravintolat ja vuoden Partner Manageriksi Mariitta Rauhala.

Vuoden partneri ja partner manager
Uutinen

Body

Haaga-Helian vuosittainen partneri-ilta järjestettiin tänä vuonna Haagan kampuksella. Illan aikana partneriyritykset pääsivät verkostoitumaan, kuulemaan yritysesittelyjä, imagotutkimuksen tuloksia ja uuden partnerimallin lanseerauksen.

Illan huipennukseksi vuoden partneriksi julkistettiin CMB Ravintolat ja vuoden Partner Manageriksi Mariitta Rauhala.

CMB Ravintolat on 150 henkilöä työllistävä ja 16 toimipaikasta muodostuva ravintolaryhmä, jossa toimii viisi erillistä osakeyhtiötä. CMB Ravintoloihin kuuluvat muun muassa Junky Vegan, Sävel-ravintolat, Santa Fé Lahti, Bar Loose & Loosister ja Ravintola Maya. Ryhmään kuuluu myös tilitoimisto, joka tuottaa palkanlaskennan palvelut ryhmään kuuluville yhtiöille.

Haaga-Helian ja CMB Ravintoloiden yhteistyö alkoi yhteisestä mielenkiinnosta ja intohimosta ravintola-alan kehittämistä kohtaan. Yhteistyön aikana CMB Ravintolat ovat osallistuneet Haaga-Helian toimintaan pitämällä vierailuluentoja, antamalla toimeksiantoja kursseille ja tarjoamalla sekä AMK- että Master-opiskelijoille mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitä. Yritys on myös ostanut Haaga-Helian luovalta toimistolta Krealta palveluja, esitellyt toimintaansa Haagan Valopihalla ja osallistunut rekrymessuille.

CMB Ravintolat on hakenut Haaga-Helian opiskelijoista henkilökuntaa, ja ajankohtaisen työelämätiedon jakaminen ja työelämälähtöisten toimeksiantojen teettäminen ovatkin auttaneet työntekijöiden rekrytoinnissa.

– Yhteistyö on ollut joustavaa ja molempia hyödyttävää. Tulevaisuudessa tullaan kehittämään edelleen CMB:n nykyisiä toimintamalleja ja tarjoamaan yritykselle nuoremman sukupolven näkemyksiä. Myös rekrytoinnin tavoitteita pyritään edistämään. Toivomme yhteistyön jatkuvan mielekkäänä ja kehittyvänä tulevaisuudessakin, kertoo vuoden partner manager, Haaga-Helian Mariitta Rauhala.

CMB Ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen kertoo, että yhteistyön myötä on syntynyt hienoja onnistumistarinoita jo korona-aikojen tuomien haasteiden keskellä. Onnistuneen yhteistyön tukena on ollut toiminnan suunnitelmallisuus ja vuosikalenterin laatiminen.

– Mariitta on ollut upea yhteyshenkilö ja yhdessä meillä on ollut huikea tekemisen meininki, Karjalainen iloitsee.

Vuoden aikana Haaga-Helian opiskelijat tekivät useamman lopputyön toimeksiantona CMB Ravintoloille. Työt ovat olleet hyödyllisiä CMB Ravintoloille, ja opiskelijat ovat saaneet niistä myös hyviä arvosanoja. Töiden aiheita ovat olleet esimerkiksi asiakaspalvelijan rahallisen palkitsemisen malli, joka on otettu käyttöön tällä tilikaudella sekä myös kehityskeskustelumalli, jota työstetään vielä ja käyttöönotto on tulossa.

– Seuraavan maisterityön esittely Junky Veganin hiilijalanjäljestä on sovittu joulukuulle, ja odotan jo innolla tuloksia, Karjalainen kertoo.

Karjalainen on myös vieraillut kampuksella luennoimassa CMB:n sisäisestä laskennasta, liikeideoista ja palvelumalleista.

– Kokonaisen luokan kohtaaminen kerralla antoi valoisan näkymän alamme tulevaisuudesta henkilöstöpulan kanssa kamppaillessa. Oli hienoa tavata innostuneita, kyseleviä ja kiinnostuneita opiskelijoita, Karjalainen tiivistää.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
riku.korosuo@haaga-helia.fi
Mariitta
Rauhala
yliopettaja
Yliopettaja
+358 294471189
mariitta.rauhala@haaga-helia.fi