CGI on Haaga-Helian uusi yhteistyökumppani

”Haaga-Helian partnerikonsepti todettiin mielekkääksi.”

CGI
Uutinen

Body

Pandemia on  lisännyt tarvetta osaajille, ja kanadalainen IT-alan asiantuntijaorganisaatio halusi aloittaa yhteistyökumppanuuden jonkin oppilaitoksen kanssa.

–Haaga-Helian kanssa on hyvin laajat mahdollisuudet toteuttaa yhteistyötä, jotka tukevat yhteisiä tavoitteitamme. Partnerikonsepti todettiin hyvin mielekkääksi, kertoo CGI:n Senior Vice President Matias With.

Monipuolista yhteistyötä

Haaga-Helian partnerimanageri Lili Aunimo vastaa käytännön yhteistyöstä CGI:n Business Unit HR Lead Hilma Lambergin kanssa.

– CGI:n asiantuntijoita on käynyt luennoimassa opintojaksoilla, ja yritykseltä on saatu toimeksianto Softala-projektille. CGI on myös lupautunut puhujaksi syyskuussa pidettävään AI-Forumin järjestämään webinaariin, kertoo Aunimo.

Yhteistyösopimus CGI:n kanssa allekirjoitettiin jo viime keväänä olosuhteista johtuen etänä. Nyt CGI:n edustajat vierailivat  Haaga-Heliassa tapaamassa rehtori Teemu Kokkoa.  

CGI on kiinnostunut myös Haaga-Helian kansainvälisistä opiskelijoista. Yrityksen työkieli on englanti, ja Suomessa on muutenkin hiottu käytäntöjä helpottamaan eri kansallisuuksien rekrytointia.

–Tämä on todella upea asia. Meille Haaga-Heliassa on tärkeää, että missiomme ”Haaga-Helia avaa ovet työelämään” ei koske vain suomalaisia opiskelijoitamme, kommentoi rehtori Kokko.

Oma nimikkotila Haaga-Heliasta

CGI:n edustajat tutustuivat vierailun aikana uuteen nimikkotilaansa Pasilan kampuksella. Nimikkotilan seinälle on kirjattu kaikkien Haaga-Helian alumnien tittelit CGI:llä. 

– Tämä onkin erinomainen tapa konkretisoida opiskelijoille, millaisia ovia CGI puolestaan voi avata meillä opiskeleville, kommentoi Haaga-Helian partneritoiminnasta vastaava asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.

CGI

CGI:n edustajat Matias With ja Hilma Lamberg vierailivat Pasilan kampuksella tapaamassa rehtori Teemu Kokkoa.

***

CGI on monien suuryritysten ja valtioiden digitalisaatiokumppanina tunnettu yritys. Se on kasvanut vajaassa viidessäkymmenessä vuodessa 78000 ihmistä työllistäväksi asiantuntijaorganisaatioksi.  Suomessa yritys työllistää  3700 ihmistä.