Aallon Group ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

Tilitoimisto Aallon Group on solminut yhteistyösopimuksen Haaga-Helian kanssa. Sopimukset allekirjoitettiin Helsingissä 14. joulukuuta.

Aallon group Kristiina Timperi ja Teemu Kokko
Uutinen

Body

Aallon Group tuottaa taloushallinnon päivittäisten asiantuntijapalveluiden lisäksi muun muassa talousjohdon osaamista, analysointi-, suunnittelu- sekä HR-neuvontapalveluita. Tilitoimisto työllistää 350 henkilöä.

Yhteistyö on alkanut jo mallikkaasti, sillä tälläkin hetkellä kolme Haaga-Helian opiskelijaa suorittaa opintoihinsa sisältyvää harjoittelua Aallon Helsingin aluetoimistolla.  

Partneriyhteistyö tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia kaikille osapuolille

–Toimintamme keskiössä on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Aallon Group tarjoaa harjoittelupaikkoja opiskelijoille, ja sitä kautta tavoitteemme on myös löytää tulevaisuuden työntekijöitä mielenkiintoisiin taloushallintoalan tehtäviin, kertoo Aallon Helsingin aluejohtaja Kristiina Timperi.

– Toimintamme kasvaessa uskomme meiltä avautuvan erilaisia kehitysprojekteja, joissa yhteistyö opiskelijoiden kanssa luo mahdollisuuksia erilaisiin harjoitus- ja opinnäytetöihin. Haluamme siis kehittää ja kehittyä yhdessä, ja uskomme, että yhteistyö tuo meille siihen hyvät mahdollisuudet.

Partneriyhteistyö rikastuttaa kaikkien osallistujien toimintaa. Yrityksen brändi- ja työnantajamielikuva paranevat, opiskelijat oppivat yritysmaailman tarvitsemia kompetensseja ja Haaga-Helia kehittää toimintaansa sekä laajentaa verkostojaan.

– Toivomme, että yhteistyö poikii tulevaisuudessa esimerkiksi harjoittelujaksoja, molemminpuolisia vierailuja, opinnäytetöiden toimeksiantoja sekä projekteja, odottaa lehtori Ulrika Lindblad, joka on ollut alusta alkaen mukana rakentamassa kumppanuutta Haaga-Helian puolella.

Aallon Groupilla on toimistot Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kemissä ja Oulussa. Helsingissä toimiva Etelä-Suomen aluetoimisto Aallon Helsinki on tarjonnut tilitoimistopalveluita pääkaupunkiseudulta käsin jo vuodesta 1963 alkaen.

Lue lisää Haaga-Helian partneritoiminnasta

Artikkelin kuva: Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja Aallon Helsingin aluejohtaja Kristiina Timperi allekirjoittivat yhteistyösopimukset Haaga-Helian Pasilan kampuksella 14.12.2021.

Ota yhteyttä
Ulrika
Lindblad
lehtori
+358 294471184
Ulrika.Lindblad@haaga-helia.fi