Työhyvinvointia ja tuottavuutta ammattikeittiöihin ja catering-alalle

Kaksi kokkia keittiössä selin kameraan
Webinaari
12.2.
14:00 - 16:00

Ammattikeittiöt ja catering-ala ovat yksi fyysisesti eniten rasittavia työympäristöjä. Merkittävän kuormituksen (fyysinen, kognitiivinen, organisatorinen) seurauksena sairauspoissaolot ja sairaseläköitymiset ovat merkittävästi suurempia kuin useimmilla muilla toimialoilla.

Webinaari tarjoaa tietoa hyvinvoinnista sekä ergonomiasta ammattikeittiöiden ja catering-alan näkökulmasta. Miten toimintaa suunnitellaan ja kuinka henkilöstöä perehdytetään? Keskusteluosuudessa osallistujat pääsevät kertomaan, miten näkevät alan tämän hetkiset haasteet ja mitä odottavat seuraavilta webinaareilta.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten työhyvinvointia ja tuottavuutta voitaisiin alalla parantaa. Webinaarin järjestää Ammattikeittiöt ja catering - KetCat -hanke. 

Ilmoittaudu webinaariin  Lue lisää KetCat-hankkeesta

Ota yhteyttä