StartUp School Media Night

Ihmisiä StartUp Schoolin lounge-tilassa
28
syys
Muu tapahtuma
-

Ensimmäinen koskaan järjestettävä StartUp School Media Night keskittyy median ja yrittäjyyden yhteyteen sekä keskeiseen kysymykseen: kuinka päästä näkyviin (mieluiten positiivisella tavalla).

StartUp School Media Night järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksen Tapahtumatorilla 28. syyskuuta.

Tapahtuman pääpuhujana toimii suomalainen huippuluokan taloustoimittaja Elina Lappalainen, joka puhuu otsikolla "Miten media käsittelee liiketoimintaa ja miten voit saada näkyvyyttä". Elina toimii taloustoimittajana HS Visiossa, Helsingin Sanomien uudessa talous- ja teknologiaosiossa. Hän on seurannut startup-yrityksiä, riskipääomarahoitusta, teknologiaa ja suomalaisia kasvuyrityksiä vuodesta 2011 lähtien, aiemmin Talouselämässä ja Kauppalehdessä. 

Lappalainen käsittelee HS Vision uutiskriteereitä, miten saada näkyvyyttä ja miten lähestyä mediaa. Lisäksi aiheena journalismin tekemisen motiivien ero PR-toiminnasta: miten toimittajat tekevät työnsä?

Muita aktiviteetteja ovat paneelikeskustelu mediaan ja liiketoimintaan liittyen. Tarjolla on ruokaa, juomaa, musiikkia ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Tämä tapahtuma järjestetään osana Helsingin kaupungin rahoittamaa (Re-)StartUp esihautomo-ohjelmaa. (Re-)StartUp on osa Kampusinkubaattorit -projektia.

Ota yhteyttä
Teijo
Javanainen
projektipäällikkö
+358 294471485
Teijo.Javanainen@haaga-helia.fi